kikkarapää...

Heisulivei. Onko nyt muuten jo torstai? Mä oon ihan sekaisin päivistä. Se lienee sallittakoon näin lomalla. Sisäinen leijonaemoni näyttäytyi taas tänään. En voi kuin ihmetellä, miten vahvasti sitä ihminen tuntee kun "kritiikin" kohteena on oma lapsi. Mur. Ja sydän syrjällään-fiilis. Tämä lienee näitä äitiyden huonoja puolia. Huoh.

Vähän kevyempänä juttuna päivän asua! Tai ehkä aamupäivän, kun käytiin vähän asioilla. Iltapäivästä kun oli jo housukeli (väliaikaisesti).


peili on tuparilahja pojan kummeilta (ihana ihana ihana)
koko muu asu h&m (laukku kotiutui juuri eilen)


Huomenna taidan saada yhden paketin. Jännittää ihan sikana. Ja huomenna saan myös sen aurinkopurjeen jota tässä ollaan tovi pohdittu. Myös tamppausteline on perustuksia vaille valmis. Monta kivaa juttua siis huomiselle.

Muksaa torstaita. Mä lähden sovittelemaan mun iltapukua, jonka hain tänään ompelimosta. On nimittäin kunnon juhlat tulossa.


ps. jos mietitte, mistä otsikko tulee.. no se on toi mun tukka tietty.

Kommentit

 1. Kikkarapää tääläkin :)

  Sä oot kyllä hoikistunut tosi paljon tänä aikana mitä on "tunnettu" :)

  Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 2. Jenni, kyllä luonnostaan kikkarien kelpaa!

  Kiitos kaunis kommentistasi. Pahoin pelkään, että optinen harha (hyvä kuvakulma) saa mut näyttämään hoikalta! Oli miten oli, tällaisen ikuisen laihduttajan (=tunnen itseni aina lihavaksi) mieltä tällaiset kommentit lämmittävät mieltä ja paljon!

  Miten teillä muuten menee uudessa kodissa? Minkälaiseen taloon muutitte? (yks utelias täälla vaan haluis tietää!)

  VastaaPoista
 3. Me ollaan ihan rakastuttu "uuteen elämään" kaupungissa :) Talo on ihan eri sarjaa kun edellinen koti - vanhasta puuomakotitalosta uuteen kivikerrostaloon :D

  Sisustamisessa on hommaa kun kaikki vanha maalaisromannttinen karsittiin pois ja siirryttiin "skandinaavisen selkeään" linjaan :D ajan kanssa, rahaa kun ei ole rysäyttää kaikkea kerralla kuntoon :D

  Ehkä mä kesälomalla puhkun vaaleanpunaisen hattaran taas henkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaaleanpunainen hattara vaan henkiin! Palan halusta päästä kurkistamaan teidän uuteen kotiin.

   Poista

Lähetä kommentti