koska rakastan raitaa..

Mahtuu kaappiini aina yksi raitamekko lisää. Ja hei, eihän niitä (kesä)raitamekkoja ole nyt edes kuin kaksi kun edellinen mekko lähti palautukseen.

Uusi rakkauteni on Lindexin Holy&Whyte mallistosta. Niin ihana. Ja koko on just eikä melkeensä. Olen tässä illan mittaan tosin miettinyt olisiko kokoa isompi ok (tilasin molemmat sovitukseen). Mutta ehkäpä mekko näyttää sitten säkiltä. Isot on mulla ongelmat.


Täydellinen mekko täydelliseen hintaan. Tämä oli nimittäin -50% alessa!Huomenna mulla on tiedossa hetki ihan omaa aikaa. Ajattelin suunnata toppiostoksille (tarvitsen muutaman siistimmän) ja tsekkaamaan alet. Mitään en siis toppien lisäksi tarvii. Mutta kierrellähän aina voi. Ja kahville täytyy myös poiketa.


Joko siellä ollaan ihan juhannustunnelmissa? Mitäs aiot tehdä?
Kommentit

  1. Mulla on kans tuo mekko, joskus alkukeväästä ostin. Tinkaan menee, mutta menoksi mulle liian lyhyt ts. tartten kaveriksi vähintään leggarit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä muistankin ihastelleeni mekkoa sun blogissa. Näköjään jotain hyötyä on tästä, että on niin pätkä. Menee tunikatkin aika usein mekkona :D

      Poista

Lähetä kommentti