legoland

Ja matka jatkuu...

Kööpenhaminasta jatkettiin matkaamme Legolandiin. Vuokrasimme Köpiksestä auton, jolla huristelimme määränpäähämme. Pysähdyimme matkalla Vejlen kaupungissa (?). Täältä löysimme Rasmus-nalle kahvilan, jossa söimme täytettyjä ohukaisia! Suosittelen lämpimästi ko. kahvilaa. Niin hyviä!!

Majoituimme maatilamajoituksessa. Paikassa ei tosin ollut eläimiä, mutta itse majoitustilat oli rakennettu vanhaan talliin. Bolding B&B oli yhtä idyllinen kuin olin haaveillutkin.. voitte arvata että pidin pariovista ja koko miljööstä... Huoneistossamme oli hyvin varusteltu keittiö ja tilavat makuhuoneet. Ulkona oli lapsille trampoliini ja hiekkalaatikko.Todella ihana paikka. Ja vain reilun 10 min matkan päässä Legolandista.


Legolandissa vietimme kaksi kokonaista päivää (+ yhden illan). Kiva paikka, jossa riitti paljon näkemistä. Meidän viis vee oli ihan huumassa kaikista legorakennuksista ja ukoista. Härvelit olivat hänelle juuri sopivia. Vain muutama laite jäi käymättä (pituusrajoitus 120 cm). Mielestäni pari päivää oli juuri sopiva aika käytettäväksi Legolandissa. Ruuhkaa ei ollut laisinkaan. Täälläkin ihmiset tuntuivat syövän paljon omia eväitään, niin mekin. Ruoka oli aika hintavaa ja sitä oli tarjolla kaikenlaista. Paikka on  oikein mainio retkikohde koko perheelle. Olin todella vaikuttunut pienoismalleista ja koko miljööstä.

Billundissa on myös Lalandia vesipuisto/kylpylä. Tänne emme tällä reissulla ehtineet.

Paluumatkalla pysähdyimme Ringstedin outlet-kylässä. Siellä sain hoidettua reissun shoppailut. Niistä lisää toisen kerran.Kommentit

 1. Ihana kuulla, että 5-vuotias viihtyi. Olen antanut itselleni kertoa, että Legolandia sopii aavistuksen vanhemmalle lapselle paremmin. No, tälle kesää reissukalenterimme on muutenkin täynnä joten ensikesänä saatetaan seurata perässä :)

  Kiva, kiitos kun kirjoitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!

   Varmaan riippuu aika paljon lapsesta viihtyykö vai ei. Meillä tuo lego-innostus on niin valtavaa, että ajoitus oli nyt juuri hyvä. Tietenkin jos lapsi on vähän vanhempi, ei laitteisiin meno jää pituudesta kiinni. Mutta mietin tuossa että kuinkakohan vanhaksi saakka lapsia legot kiinnostaa (ei mitään hajua)?

   Poista

Lähetä kommentti