se on juhannus ny...

Hei vaan ja kivaa juhannusta.

Ehkä himpun verran säälittävää notkua blogin parissa näin jussina. Mutta minkäs teet, kun ei oo parempaakaan puuhastelua. Me ollaan tämä juhannus ihan kotona (öö, niinkuin kaikki muutkin juhlat näköjään). Ilman mitään sen kummempia ohjelmanumeroita mennään. En voi kieltää, etteikö ois ihan pikkasen tylsää möllötellä täällä kotona.. Että jos joku ens vuonna haluaa meidän sakin käskeä jonnekkin, niin kutsua kehiin. Mua oikeesti vähän harmittaakin että ollaan aina vaan omissa porukoissa. Ihan vähän ikävöin niitä aikoja kun kerättiin koko meidän sakki yhteen kasaan ja vietettiin juhannus yhdessä. Oi niitä aikoja.


eilinen iltapala oli ihana startti vapaapäiviin.


Jaahas. Tästä postauksesta tulikin sitten itsesäälissävellomis postaus. No. Nyt kuiteski vähän meikkiä nassun, jotain siistimpää päälle ja katsomaan kokkoa. Se on meidän pojan eka kerta niissä hommissa (siis kokon katsomis). Sen jälkeen voiskin ehkä hörpätä lasin punaista miehen kanssa ja fiilistellä yötöntä yötä. Niin ja nauttia pitkistä yöunista.

Ihanaa juhannusta!!!!ps. ja jotta ei nyt marmattamiseksi menis, niin täytyy tunnustaa että kunnon saunaa + vihdalla huiskimista ei voita mikään. Että ei tää kotona oleminenkaan nyt niiiiin kamalaa ole.

Kommentit