sinisen sävyjä ja shoppailun vaikeus

Kuinka vaikeaa voi joskus shoppailu ollakkaan? Kävin ennen jussia hiukan shoppailemassa, ajatuksena löytää "the sininen toppi". Siis sellainen, joka on rento, mutta ei säkki, mutta jossa on joku jippo.Kiersin Jyväskylän kaikki varteenotettavat rättiliikkeet vaan eioo ni eioo. Ihme rytkyjä joka paikassa. Ja korallia, neonkeltaista ja valkoista. Mutta ei yhtään sinistä.

no, niin kamalasti ei kuitenkaan käynyt, että tyhjin käsin olisin kotiin palanut. Sinisen sävyjä oli kuitenkin matkassa.

Espritin t-paita on ihana. Jotenkin niin mua.
kuva ei kyllä anna oikeutta tälle paidalle.Sokkarin kesälaukku on kiva. Toivotaan että kestää vähän paremmin kuin edeltäjänsä. Oli ainakin sopivasti kantis-alessa. Säästö se on pieninkin säästö.
Jos nyt jossain bongaatte kuvan kaltaisen topin (ohuemmat olkaimet), olkaa kiltit ja vinkatkaa. Mä oon tullut "vanhaksi" tai sitten vaan laiskaksi, mutta toi rättikaupoilla kiertely ei kyllä enää kauheasti nappaa. Tai sitten täällä vaan on niin vähän liikkeitä ja suppea valikoima.

kuva zalando


Joko sä oot shoppaillut jotain alesta?


kohta mennään virittelemään auringonvarjo paikalleen (ei täällä kyllä paista aurinko) ja virittelemään grilli tulille. Sitten vähän apetta naamariin ja sillai. Perus rentoa kotoilua siis.


ps. Saatiin aika iloinen ylläri tekstarilla. Miehen veli oli päräyttänyt naimisiin eilen. Kovasti onnea J & L!!

Kommentit