kun mummi shoppas...

Välillä asiaa (niin ihanan pinnallista) lastenvaatteista. Tai ehkä vaan pikakurkkaus uusiin riepuihin, joita pojan kaappiin on eksynyt.

Itse suosin ehdottomasti rentoja, mutta tyylikkäitä vaatteita muksulla. Sen verran pinnallinen olen, että en anna pojan juoksennella missään "pieruverskoissa" pitkin kyliä. Ja kun mennään kaupungille on päällä ykköset. Mukavuus ja käytännölisyys on tietty ykkösasia, mutta värilläkin on väliä!

Meidän perhe on löytänyt lastenvaaterintamalta omat suosikkimerkit. Ja näiden merkkien tuotteita kannetaan tähän talouteen uskollisesti. Uusimpana merkkinä (stokiksessa oli hyvät alet ko. merkillä) ollaan tutustuttu ticket to heaven:n. Ja parin käyttökerran jälkeen ei oo valittamista.

Pojan mummi oli tässä taannoin käynyt eräässä kolmi kirjaimisessa (siis lyhennettynä ) liikkeessä ostoksilla. Nyt on pojan VK-asu kunnossa, meillä luuraa pieni vihreä mies!! Kauppakassista löytyi myös ihanat farkkucaprit. Niistä laittelen kuvaa, kunhan tulevat pyykistä. Onni on höveli äippä, jolta löytyy laatutajua.Kyl vaan pojillekkin tehdään nättejä rättejä!

Vähän mietiskelin tässä, pitäiskö testailla pomp de luxin vaatteita. Löytyykö teiltä kokemuksia ko. merkistä? Onko hinta/laatusuhde ok?


ps. tsekkasin tänään vähän kaupungin opiskelutarjontaa.. Noinkohan rohkaistun aikuisopiskeluun (oman työn ohessa??)

Kommentit