valmiina syksyyn!!!

Viime viikolla tuskailin puuttuvan syksytakin perään. Haaveissa oli se parka. Ja silloin vihjasinkin, että jotain on tullut tilattua.

Elloksen paketti saapui tällä kertaa tosi nopeasti. Paketissa oli kolme syksytakkia, mutta vain yksi jäi tähän talouteen.

Takki on aika reilua mallia, joten nyt ei sitten ihistä eikä ahista liikkuessa. Ja mahtuu vähän paksumpaakin neuletta alle. Olen harmillisesti hiukan väli-koossa mitä tulee yläosien suhteen. Koon 36 paidat ja takit jää useimmiten kriittisestä kohdasta ja hartiaseudusta turhan napakaksi. Koko 38 on sen sijaan inan liian väljä. No. Onneksi ulkotakin ei tarvitsekkaan nuolla vartaloa. Ja slimmejä takkeja on kaapisa kyllä omiksi tarpeiksi.

Takin väri on luonnossa kaunis mariinin sininen. Mun kuvankäsittelijätaidoilla näistä kuvista vaan ei tule tuo seikka esiin. Anyways. Takin malli näkyy kuitenkin. Ja se on kai tärkein. Tykkään mallista paljon. Ja jotain merihenkisyyttäkin aistin tässä. 

edit: alla kuva elloksen sivuilta. Tältä takki siis näyttää luonnossa.

Missä muuten mahtaa olla se helle keli jota tänne lupailtiin? Mä olin tänä aamuna ulkona ihan tuo kuvan takki päällä. Eikä ollut yhtään liikaa.

Nyt rotsia niskaan ja pihahommiin.post signature

ps. kiitos kaikista positiivisista kommenteista tähän lopettaakko/enkö lopeta sähläykseen. Tarkoitusperänä ei ollut mankua palautetta (tiedätte varmaan mitä tarkoitan). Meikäläisen mieli on vaan joskus kovin ailahteleva. Ja joskus pieni asia voi kaataa koko muailman (mutta onneksi vain hetkeksi).

Kommentit

 1. moikka! löysin sun blogin ihan sattumalta, ja nyt kun positiivisesta palautteesta puhuit niin tässäpä lisää: syksytakiksi ihana väri, tykkään! ja kivan persoonallinen ote sulla tähän bloggaamiseen tän yhden postauksen/ulkoasun perusteella. Ü keep it real sister!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ihanasta palautteesta! You made my day :D

   Poista
 2. Eipä oo täälläkään mitään hellettä, ei nyt kylmäkään mutta aurikoa ei näy ton pilviverhon takaa kyllä sitten yhtään.

  Kivan takin tilasit kyllä, syksyäkin on mukavempi ottaa vastaan kun on uusia ihania vaatteita. Mutta ei nyt vielä puhuta siitä eihän :D vielä on kesää jäljellä ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykkään takista kovasti. On vaan "niin mun tyylinen". Ei musta näköjään saa mitään trenssimimmiä tekemälläkään :D

   Ja vielä on kesää jäljellä, nimittäi ulkona on EDELLEENKIN yli 20 astetta lämmintä. Niin ihanaa.

   Poista

Lähetä kommentti