yksi mekko, monta menoa

Heipsan.

huh hellettä! Nyt on saanut vihdoinkin kaivaa ne hellemekot kaapista. Ihanaa. Ihan pian suunnataan poikien kanssa uimaan. Meidän pieni mies on oppinut uimaan (selkää) ja tätä taitoa lähdetään parantamaan! Ja ehkä hiukkasen parannellaan myös rusketusta siinä sivussa.

Kuten tiedätte, yritän parhaani mukaan välttää niitä huti ostoksia ja sellaisia vaatteita joiden käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla. Vaatekaapin uusin tulokas tuskin lukeutuu tuohon kategoriaan.

Ihana musta pellavamekko taipuu moneen. Katsokaas vaikka (kuvia klikkaamalla saa kuvat isommiksi). Asusteita ja pitkähihaista vaihtamalla tämä taipuu ihan mihin vaan. Harmi vaan, että näitä hienompia tilaisuuksia on niin vähän. No, itsehän voin tietty tehdä arjesta juhlan. Siksipä vaikka treffeille voi vetäistä ykköstä päälle jos haluaa!Vielä toistaiseksi mekko saa roikkua henkarissa. Säästelen sitä nimittin ensi viikkoa varten. Tiedossa on ainakin kahdenkeskiset treffit miehen kanssa (luksusta) sekä tyttöjen ilta ulkona (rallihumussa). Ja jos ei kelit ihan pakkaselle mene, on tämä musta mekko mun valinta. Ei epäilystäkään.

Nyt kuitenkin biksut päälle ja menoks.Kommentit

  1. Ihan sikahieno mekko! Just mun tyylinen! Ja musta ei petä koskaan, niin monikäytönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä sun kanssa. Jos haaveilet samanlaisesta, kurkkaa elloksen alet!

      Poista

Lähetä kommentti