arjen organisointia..

Syksy tuo tullessaan meidän perheeseen harrastusrumban. Viikkoon on mahdutettava pojan uimakoulu, meidän treenit ja pitääpä yhteiselle ajallekkin jäädä tilaa. Olen viimeiseen saakka kalenteri ja "lista-ihminen". Diggaan kun menot on kirjattu siististi yhteen paikkaan. Inhoan epätietoisuutta ja hajanaisia merkintöjä. Näkisittepä mun bloggauspisteen. Se post-it lappujen määrä :D

Yläkerran työpiste on ollut vaiheessa. Ja on edelleenkin. Nyt tein kuitenkin pienen ryhtiliikkeen asian suhteen ja tilasin meille, mistäs muualtakaan, ebaysta liitutaulutarran. Siihen pitäisi saada näppärästi kirjattua joka päivän kohdalle omat menot. Keittiöön tilasin samaisesta mestasta rullan liitutaulutarraa. Hinnat oli posteineen vitosen luokkaa/ tuote. Eli ei paha.Yläkerran oleskelutila kaipaa myös vähän tauluja. Näin jälkijunassa tulevana, aion hommata meille "keep calm and carry on" taulun turkoosina. Ebaysta ehkäpä? Miehelle en ole vielä puhunut mitään... Joten täytyy ehkä käydä keskustelua aiheesta.


Miten teidän perheessä pysytään menojen tasalla? Oletko kalenteri-ihminen vai piipaako kännykkä menojen merkiksi? Vai pärjäätkö ilman?

Ihan kuin mua ois pistänyt pieni sisustuskärpänen?
post signature

Kommentit

  1. Juu, niin se arki tuli kaikkine menoineen...mulla on käytössä perhekalenteri, missä jokaiselle oma sarake. Siihen merkitään kaikki ylimääränen meno, esim.kokoukset, lääkärit, synttärit ja sit meidän työvuorot. Jääkaapin oveen oon tehny lapun jossa lasten lukujärjestykset ja lasten yhteinen "harrastuslukujärjestys". Voin kertoo, että miehen 2-vuorotyö, mun 3-vuorotyö, yks auto, kolme lasta joilla jokaisella 2-3 harrastusta (esikoisella 4xvko, keskimmäisellä 3xvko, kuopuksella 3xvko), niin yhtälö on välillä erittäin haastava :D Sitten pitäis vielä itse ehtiä harrastamaan... En pärjäisi mitenkään ilman perhekalenteria, se on mun pelastus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. o-ou. Kuulostaa kyllä haastavalta yhdistelmältä sun ja miehen työvuorot + harrastukset! Nostan niin hattua teille. Onneks näitä ruuhkavuosia kestää vaan hetken. Ja mitäpä mä valitan kun meillä ei oo kuin yks pirpana. Että päästään aika helpolla.

      Poista

Lähetä kommentti