järki vs tunteet

kumpiko voittaa?

Järki. Ainakin tässä tapauksessa. Kohta varmaan teillä menee hermot näihin laukkujuttuihin (sori sori sori). Mutta, no can do. Tehän tiedätte, että mun uusin "himotukseni" oli tämä Michael Korsin laukku. Ihana juu (haaveilen tästä edelleen), mutta hinta on varmaan siinä 300 euron kieppeillä (rapakon takaa tilattuna ehkä hieman alle). Mun makuuni tyyris siis (todella tyyris).  Pitkään blogia seuranneet saattavat muistaa viime vuotisen himotuksen, tämän henkka maukan laukun . Kävin sitä hiplailemassa aina ohimennen henkka maukalla, mutta en kuitenkaan raaskinut ostaa veskaa. Harmitti silloin niin vietävästi kun missasin sen alekamppiksen.

No. Tässä ihan lähiaikoina tapahtui ihmeitä. Eräs blogin lukija tarjosi minulle ostettavaksi tuota h&m:n laukkua. Hän oli bongannut kors-himotus postaukseni ja otti yhteyttä. Ja niinpä sitten kävi, että nyt tuo hennesin laukku on tulossa uuteen kotiin. Tavoitteeseen on vielä matkaa, mutta so what. Piti tarttua tilaisuuteen.Ja tiedättekö. Olen tyytyväinen että hankin tuon laukun. Tuolle yli 200 eurolle, joka nyt säästyi,  löytyy varmasti parempaakin käyttöä. Esim ne nilkkurit. Tai se aita. Tai pojan vaatteet (ne nyt ostetaan käsilaukuista huolimattakin tietty...). Mutta parilla sadalla ollaan taas lähempänä yhteistä lomareissua.

En vaan voi ittelleni mitään, että en raaski ostaa megakalliita laukkuja. Tai mitään muutakaan. Miehen mielestä tää mun "pihiys" ja säästeliäisyys on välillä jopa huvittavaa :D

Mutta näin. Järki-Tunteet 1-0

Mites sulla, kumpi voittaa? Järki vai tunne?

post signature

Kommentit

 1. Mulla voittaa aika tasan molemmat :D Mä sain tästä sun palkitsemis jutusta vähän inspistä itselleni siihen että palkkaan itseni yhdestä duunijutusta varmaan Lv:n Neverfull laukulla ja sen jälkeen alan säästämään näiden matkojen sun muiden lisäksi ihan pahan päivän varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottelemaan koska esittelen uuden veskasi!! Jätinkin jo blogiisi kommenttia. Mutta tosiaan kiva että työkuviot järjestyi (mielenkiintoisemmaksi)!

   Mä syytän kyllä kotikasvatusta tästä pihistelystä.. Olisin kyllä saanut jo MK rahat kasaan jos vaan olisin halunnut (pari laukkua kun ois jättänyt ostamatta). Mutta jotenkin tulee vaan morkkis jos laittaa rahaa palamaan (liikaa). Pahan päivän varalle on kyllä hyvä olla muutama pennonen tilillä. Kantapään kautta olen tuonkin asian oppinut. On meinaan aika kallista kun pesukone sanoo sopparin irti. Tai auto.

   Poista

Lähetä kommentti