koti kuntoon

Mitä enemmän pihalla vihmoo vettä ja mitä enemmän tuntuu syksy (just nyt ei tosin ole sellainen keli), sitä enemmän mulle tulee into sisustaa. Yläkerta on vielä "ihan vaiheessa". Ollaan saatu hankittua sinne päiväpeitto ja ne lipastot. Kaikki muu on hankkimatta. Alakerrastakin puuttuu verhot. Että ihan hyvä jos jotain intoa asian suhteen on.

Kävin pyörimässä nettikaupoissa etsimässä inspiraatiota. Nämä ensimmäiset kuvat on henkka maukan nettikaupasta. Pellavapetivaatteet on olleet ostoslistalla kauan. Sääli, että akuuttia petivaatetarvetta ei ole. Mutta nuo röyhelö tyynyliinat ostan. Sopivat nimittäin meidän uuden päiväpeitteen kanssa super hyvin. Juu, vilautan teille kyllä sitä peittoa, mutta myöhemmin.Pellavatyynyliina
Keittiön tekstiilit kaipaavat uusimista. Patalappuja ei kai koskaan ole liikaa. Ja tykkään noista printtikuvioista.

Juuttityynynpäällinen 50x50


Ihanat juuttityynyt sopisivat meidän makkariin tai sitten yläkerran aulaan. Toi rouheus on ihanaa!!


Entäs sitten verhot?? Mulla on erittäin paha  fiksaatio laskosverhoihin. Ollaan miehen kanssa jo käyty hypistelemässä lauritzonin kankaita... Joten enää puuttuu toteutus. Mutta värimaailma on beige höystettynä turkoosiin. Ja joo. Arvasit oikein, myös alas tulee laskosverhot. Ja pojan (lasten) huoneeseen.

kuva täältä


Tässäpä näitä sisustusjuttuja. Vielä kun sais aikaseks (ja rahaa) lähteä shoppailemaan.

Onko sulla mielessä jotain sisustusjuttuja?

Nyt toivottelen ihanaa viikonloppua! Huomiseksi on luvattu kaunista keliä ja odottelen viikonloppua tosi kovin. Saan lapsuuden ystäväni kylään ja into piukeana (lattenainen 15 vee) odotan että päästään viihteelle :D  Palataan siis sunnuntaina!
post signature

Kommentit