metsästyssaalis

Kotona taas. Onnellisesti.

Tänään on ollut tosi "peruslauantai". Jumppaa, ruokakauppakäyntiä, chillailua yms. kohta saunaan ja sitten standup:ia telkkarista. ihan jees.

Te siellä ruudun toisella puolella kohta kelaatte, että eikö tää nainen tee muuta kuin shoppaa.. öh joo teen kyllä. Mutta nyt tää homma on ehkä himppasen lähtenyt lapasesta. Mä niin lupaan, huomisen kirppistelyn jälkeen, etten kiikuta kotiin enää mitään (vaatteita) hetkeen. No mitäkö sitten ostin?

Valmiiksi kulutetut farkut on olleet ostoslistalla ikuisuuden. Joskus on kiva, että asussa on vähän rouheutta, ettei liian tylsäksi käy. Kuin kohtalon iskusta (ihanan runollista), taannoin Kappahlissa pyörähtäessä sattui housut silmään. Ja vielä alessa. Ja vielä alehinnat puoliksi. Jep. Edullisesti lähti. Ja bonusta farkkujen korkeasta vyötäröstä. Vähän armollisempaa jenkkiksille. Pientä tuunausta oli pakko tehdä heti kättelyssä. Reisien kulutuksien takana ei ollut laisinkaan kangasta. Ja tulevaa syksyä ajatellen (joo tulee se) kätevänä emäntänä laitoin liimapaikat nurjalle puolelle. Eipä vilku kanankoivet kulutusten takaa. Sopii mulle.

Mutta näin. Metsästys on päättynyt ja saalis on kiikutettu kotiin.


Nyt hetkeksi lukemaan kirjaa ja sitten saunan lämpöön.

Ihanaa lauantaita!

Ai juu. Oottekos kattoneet tämän videon? Aika kuuma :DKommentit

 1. No todella kuuma, ja todella hyvä. Sekä biisi että video :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat farkut! Mäkin olen tuollaisia miettinyt :)

  Ja uuuh! Cheeck on kuuma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin diggailen!! Sekä housuista että cheekistä.

   Poista

Lähetä kommentti