valkoisemmat hampaat

*yhteistyö*


Sain Buzzador-kampanjan kautta testattavaksi uutta "Pepsodent White Now Gold" hammastahnaa.
Pepsodent kertoo hammastahnasta seuraavaa:

"Pepsodent White Now Gold on uusi hammastahna jossa on kolminkertainen määrä** blue light-ainesosaa ja joka antaa valkoisemman hymyn heti ensimmäisestä harjauksesta.
  • Pepsodent White Now Gold sisältää mullistavan blue light-teknologian joka on hellävarainen kiilteelle ja antaa heti valkoisemmat hampaat
  • Säännöllisesti käytettynä Pepsodent White Now Gold hammastahna poistaa myös tummentumia hampaan pinnalta
  • Tuote antaa normaalin fluorihammastahnan suojan ja soveltuu päivittäin käytettäväksi
  • Raikkaan makuinen
*Kliininen tutkimus jossa tutkittiin välitöntä valkoisuuden vaikutelmaa optisella menetelmällä. 79 osanottajaa. Valkoisuuden vaikutelma on väliaikainen. Tuote voi tahrata joitakin tekstiilejä ja pintoja.
**Verrattuna Pepsodent White Now ja Pepsodent White Now ice cool mint hammastahnoinhin."
Viikon testailun jälkeen on aika paljastaa kokemukseni.
Jokaisen harjauskerran jälkeen suuhun jäi raikas maku. Oikein fresh. Mutta se valkoisempi tulos? Katsokaa itse. Näiden kuvien perusteella musta EI tule hammasmallia :D 


Mä en kyllä hyvällä tahdollakaan huomaa mitään eroa. Eikä mieskään. Meidän molempien mielestä tuote oli kuitenkin muuten ihan ok. Mutta ei valkaisevassa mielessä. Miinusta annan myös sottaavasta väristä. Meidän sottapytty perheessä tota sinistä hammastahnavalumaa on ihan kaikkialla. Iu. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan.
x x x x

Nyt istutuspuuhiin! Huomenna pääsenkin hakemaan postista pari odotettua pakettia. Liitutaulutarrat on saapuneet. Ja taitaa uusi laukkukin odotella hakijaansa.

Kivaa iltaa

T. Hollywood hymyjä jakeleva 
post signature

Kommentit