Ei ole kokoon tuijottamista...

Täällä ollaan!!! Hät hätää hengissä! Ihan kamalan kiireinen viikko takana. Mutta nyt helppaa ainakin hetkeksi. Ja sen tietää kehokin. Olen nimittäin varsinainen räkänokka :( samoin on perheen pienin. No. Parempi nyt kuin ensi viikonloppuna. Silloin on nimittäin erityistä menoa.

x  x  x  x  x  x  x

Kuten jo tiedättekin, piipahdin viime maanantaina kirppiksellä. Törmäsin siellä jälleen kerran mieltä kummastuttavaan juttuun. Ajattelin teillekkin jakaa tämän jutun.

Totesin taas saman jutun kuin aiemminkin, ei oo kokolappuhin tuijottamista. Ihan vinkkinä vaan muillekkin, jos satutte kirpparilla pyörimään. Mä käytän normaalisti kokoa 36/38 tai s-kokoisia vaatteita. Kuvan neulemekko ja alemmassa kuvassa oleva neule on kuitenkin kokoa L. Ja kuten näkyy, on samankokoinen kuin alla oleva neule ( kokoa s). Eli. Aina kannattaa sovittaa myös niitä isompia vaatteita!


Vähän tää asia mua kummastuttaa. Joko ostamani vaatteet on kutistuneet aiemmilla käyttäjillä pesussa, tai sitten kokomerkinät heittää ja paljon. Ootteko huomanneet saman?

Anyways. Nyt kaapissa on yksi raitaneule lisää. Todella edullisella hinnalla vieläpä. Sen toisen ja kolmannen löydön vilautan teille toiste.

Ja raitapaidasta in action kuvia sitten, kun näytän muultakin kuin Petteri Punakuonolta!


Syksyistä viikkoa ihanat! Yritän palata normitahtiin tässä hissukseen. 

Kommentit

  1. Kyllä ne koot tosiaan välillä heittelee jonkin verran. Tuossa kuitenkin niin paljon, että noinkohan on kutistunut esim. kuivausrummussa. Itse kuivaan nykyään jonkin verran kuivausrummussa ja olen huomannut, että kyllä se auttamatta hieman kutistaa vaatteita, tylsää, mutta kun se rumpu on niiiiiiin helppo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mä luulen kanssa että nää on käyneet kuivausrummussa. Mutta ei se mitään, en anna yhden kokolapun haitata käyttöä :D

      Poista

Lähetä kommentti