Kirppishaukan paluu!

Eli löytöjä kirppikseltä.

Olen, tavallisuudesta poiketen, ehtinyt parin viime viikon aikana käydä kirppiksellä pariin kertaan. Manailin tuossa kesällä huonoa kirppiskarmaa, en tahtonut löytää oikein mitään. Nyt on onni kuitenkin kääntynyt, ja mukaan on tarttunut vaikka ja mitä.

Espritin neule ja housut

neuletunika

"trenssi"

sammarit

toppaliivi

Vähän siistimpää takkia olen jo etsinyt tovin. Käytän trenssiä tosi tosi harvoin, mutta aina joskus tulee niitäkin tilanteita joissa on syytä olla pukeutunut paremmin. Kävi hyvä nakki.

Myös sammareita olin miettinyt jo hetken. Ja kun noin ihana väri käveli vastaan ei tarvinnut punnita ostopäätöstä kauaa. Sama pätee toppaliiviin.


Nyt onkin hyvä vetää ostoshanat kiinni hetkeksi. Mitään en tarvitse. Paitsi sen perustrikoopaidan. Nää on näitä mun kuuluisia viimeisiä sanoja. Ja katsotaan vaan kuinka kauan tämä päätös taas kestää. Mä oon niin heikko. Varsinkin kun edullisesti saa.
post signature

Kommentit

  1. Mä en ole ehtinyt pitkään aikaan kirppistelemään, enkä kai tule ehtimäänkään :( Ja samoin, huonosta kirppisonnesta olen kärsinyt jo pitkään. Josko se munkin tuuri kääntyisi sitten seuraavan kerran kun menen. Kirppikset on kyllä ihania ja kirppistely ihan parasta vapaapäivän vietettä. Toisin kun koulutehtävät ja siivoaminen sun muun mihin tää vähäinen vapaa-aika on nyt tässä mennyt. Onneksi sentään lenkillä ehtii käymään. Pirun duunit kun niitä on aina liikaa !

    VastaaPoista
  2. no, mikäs nyt niin kiireisenä pitää? Toi kirpisonni on kyllä outo juttu. Toisinaan löytää vaikka mitä ja joskus taas ei niin mitään. Tsemppiä koulutehtäviin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti