koodi: konjakki

Sateinen sunnuntai menossa. Ja mä oon niin valmiina syksyyn!

Arvaako joku mitä postaus käsittelee?? Ou jee.

Kerroinkin viime postauksessa että kävin pojan kanssa hieman shoppailemassa. Tarkoituksena oli hankkia pojalle pöksyjä (yhdet tärkeät juhlat tulossa) ja törsätä mun lahjakortti. ja nyt kuulkaas onnisti.

Katsokaa mitkä ihanuudet bongasin aleksi 13:sta. Aitoa nahkaa. Ja vielä -20% alessa!! Jei. Näillä kelpaa lompsia. popot on himpan liian lämpimät näille keleille, niissä kun on kevyt vuori. Että jos sitten lokakuun tietämillä kun kelit on alle +10. Odotan jo innolla.



Ja sitten se laukku. Tässä se nyt on. Väri on tuollainen kaunis konjakki. Vähän punertava. Just sopivan kokoinen. Ja hintaansa nähden ihan laadukkaan oloinen. Samassa yhteydessä mainittakoon, että jätän itselleni option siihen Korssin veskaan. pääsen lokakuussa hiplaamaan ko veskaa ja mietin sitten mitä teen.  Mutta tähän laukkuun vielä. IHANA! Kiitos sinä ihana bloggaaaja ruudun toisella puolelle kaupoista!!!



Seuraavaksi laitan tassut tukevasti arkirutiineihin kiinni. Kämppä odottaa siivoojaansa. Mies karkasi duuniin ja poika naapuriin. joten kai se on ruvettava hommiin.

Ootko sä tehnyt jotain syyshankintoja?




post signature

ps. Tein yhden huomion pyöriessäni kenkäkaupoilla. Minkä ihmeen takia lähes kaikki myynnissä olevat nilkkurit oli vuorellisia (eli talvikenkiä)??? Kesälläkö syksypopot (eli välikausi) pitäisi hommata???

Kommentit

  1. Kesällä ne pitää hommata joo :D Ihanat kengät tosiaan mutta en edes sun puolesta odota kuvailemaasi säätilaa! Noi kegät voisin kyllä ottaa, ehkä mäkin sitten odottaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä edelleenkään ymmärrä, miksi suomessa pitää kaiki hommata niin kauhean aikaisin. nyt jo niinku talvivaatteet. NIin outoa. Kengät on kyllä ihanat.

      Poista
  2. Hyvä, että tykkäsit laukusta :) sehän sopii mainiosti noiden nilkkureiden kaveriksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on IHANA. Kyllä mä sitä aikanani aika monta kertaa kaupassa hiplasin. VOisinko todeta, että hyvää kannatti odottaa :DDD Ja nilkkurit mätsää kyllä ihan loistavasti laukkuun.

      Poista
  3. Hei kauniin laukun olet hankkinut, ihana väri! :)

    Ja arvaa, voitit sen ruskean rannekorun mun blogin arvonnassa - eli laittelehan meilitse osoitteesi tulemaan mulle, niin saat sen postissa sitten luoksesi. Ja sitten tosiaan siihen pyöreään laattaan saan taottua esim. jonkun päivämäärän/numerosarjan/nimikirjaimet, se vetää siististi n. 4 merkkiä, joten esim. L&N (Lattenainen, hehe) mahtuu loistavasti!

    Pistä meilitse vielä tuokin tieto mulle! Superia viikon jatkoa sinne, olin niin tyytyväinen, että toinen palkinnoista meni jollekin vakkarilukijalle, joka jakaa vielä aikaansa useasti kommentoimalla, kiitos siis sulle siitä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään laukusta ja paljon.
      Ja ihan superia että voitin rannekorun. Postia on laitettu tulemaan!

      Poista

Lähetä kommentti