teemaviikko: päivän asu #5

Moikka,

sinne se viikonloppu taas hurahti. Jotenkin tosi nopeasti tällä kertaa? En tiedäkö johtuuko sunnuntain ohjelmallisuudesta vai mistä. Mutta niin vaan käy tunnit vähiin.

Tänään olin liikenteessä sinisissä. Vähän väriä asuun toi kengät, ne crocsit tietty. Ja iiso laukku, konjakin värisenä tietty.  Tein tässä muuten vähän mittauksia. Laukku on inan pienempi kuin se Korssin veska (mitat vaan toisinpäin). Että jos mä oon ihan järkevä en osta sitä laukkua. Mulla kun on melkein samanlainen jo, niinkun kuvasta näkyy. Että dorka täällä taas haaveilee :D


mun koko asu taas henkkamekkaa
paitsi huivi (jostain alelaarista)
alustoppi esprit
kengät crocs

Pojan rotsi : P.O.P
housut: reima 


Ja jos joku on siellä että WTF, muijalla on syksytamineet päällä helteessä??? Näit oikein. Kuvan asustus lisättynä toppatakilla, oli juuri sopivan lämmin kaukalon laidalla istumiseen. Se jäähallihengaus alkoi nimittäin tänään. Ja sitä taitaa olla edessä seuraavat 15 vuotta. Tästä lähtien näemmekin asukuvissa pipoja,  verskoja ja seuratoppatakkeja. Jeah. No ei vaine.

Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä mullakin heti ton jäähallikeikan jälkeen on ollut päällä helletamineet. Että ei ihan läkähdy. Vielä pari asupäivää jäljellä. Sen jälkeen taidankin vähän raapustella juttua pojan syksyvaatteista. Kaapissa kun odottaa jo jotain toosi söpöä.

Nyt vielä kävelylenkille ennen illan sohvasettia.

Moro!

EDIT: jostain kumman syystä tämä ei näkynytkään aiemmin. Eli en sentäs puoli kymmenen illalla ole lenkille lähdössä.
post signature

Kommentit

  1. Myöhäiset lenkit on ihan huippuja, jos vaan on seuraa ja tottakai aikaa ettei tarvitse aamulla herätä aikaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu iltalenkit on kyllä kivoja. Ainut huono puoli on, jos lenkillä piristyy. Ei tule sitten uni silmään.

      Poista

Lähetä kommentti