klassista

Kuin varkain on tyylini muuttunut. Olen huomannut kallistuvani yhä enemmän klassiseen "preppy" tyyliin. Ajattomat, klassiset vaatteet miellyttävät silmää ja paljon. Rakastan helmikoruja, naisellinen tikkitakki näyttää ihanalle. Kaiken kruunaa konjakin väriset asusteet.  Lindexin Holly & Whyte mallistosta on tullut yksi suosikeistani. Melkein joka mallistossa on ollut mieleisiä juttuja.  Onneksi klassisia vaatteita saa ketjuliikkeistä edullisestikkin. Mies jo naureskeli, että mulle pitää varmaan ostaa joku "vanhojen naisten tuoksu". Ei kai nyt sentään..

Kokosin muutaman itseäni miellyttävän kokonaisuuden. kaikki kollaasin osat multa jo löytyvätkin. Juuri eilen postissa saapui tuo kuvan neuletakki. On tosi ihana ja vähän skarpimpi asuste. Mä kun vierastan (edelleenkin) jakkuja. Tulevaisuudessa nähdään osaanko käyttää tuota neulejakkua. Eli toivottavasti tällaisia yhdistelmiä nähdään ihan livenäkin tulevaisuudessa.
muut kuvat täältä

Millaisesta tyylistä sä pidät? Iskeekö klassinen tyyli vai oletko enemmän hippityttö? Vai ihan jotain muuta?


Mä meen jatkamaan kirppistavaroiden lajittelua. Jos blogissa on keskisuomalaisia lukijoita, niin tulkaa morjestamaan lauantaina Tikkakosken MLL kirppikselle. Myynnissä on ainakin P.O.P:n vaatteita iiiso kasa.Kommentit