välitila

Tai välikausi. Mikä lieneekään. Keli on kuitenkin jotain syksyn ja talven välistä. Vähän ärsyttää kun ei tiedä mitä laittais päälle. Aamulla on kylmä ja päivällä taas vähän lämmin. Jotain kevyttoppaa ehkä? Pikkiriikkinen katsaus meidän porukan välikausitamineisiin...


Duffelit mulle ja sulle (siis pojalle). Mun duffelini on 2nd hand kamaa. Tykkään siitä kovasti. Luonnossa väri on toosi kaunis. Pojan takki odottaa vielä ensimmäistä käyttökertaansa. Se taitaa koittaa ihan pian.
maihari on just passeli koleisiin keleihin
pitkä villakangastakki on 2nd hand, ja mun ns " parempi villakangastakki"


Tällaisia välitilavaatteita meillä. Pojalla tietty on myös perus-ulkohaalarit. Lähiaikoina pitäis suunnata vähän talvivaateostoksille. Pojalta puuttuu toppatakki (edellinen on ihan just pieni) ja toppahousut. Ja tietty talvikengät. Mulla on onneksi talvitamineet kunnossa. Haluutteko nähdä jotain inspiskuvia toppatamineista?ps. kollaasia kootessa tulin siihen tulokseen, että multa puuttuu tikkitakki. SE olis niin passeli näille keleille. Tikkitakin ostoa täytyy vakavasti harkita. Taidan olla sen kanssa "so last season".

Kommentit