2 x haave + yksi bonus

Mulla on asiat aika ihanasti. Olen toteuttanut melkein kaikki ne haaveet, mistä 10 vuotta sitten haaveilin. Mulla on se oma punainen tupa, aviomies ja ihana lapsi. Ja vakkariduuni.  Kun kerran elän unelmaani, pitää kai asettaa uusia haaveita. Juu. Toki pitää nauttia tästä mitä on, mutta tykkään katsoa elämässä eteenpäin. Välillä ehkä liikaakiin. Uskon vakaasti siihen että haaveiden toteutuminen on aika paljon itsestä kiinni (paitsi tuo lapsiasia).

Tänään (ja noin yleisesti) haaveilen:


Piano

kuva: hellas

Mulla on ollut melkoinen piano-kuume jo tovin. Olen soittanut ko. kapistusta teinistä asti. Rakastan laulaa jollottaa pianon säestyksellä. Tällä hetkellä mulla on kämänen kosketinsoitin. Parempi sekin kuin ei mitään. Mutta just nyt meille mahtuisi niin hyvin piano. Anyone? Täytyy vissiin alkaa säästää....Vanha talo

kuva: www.kalvia.fi


Tää kuulostaa niin järjettömältä. Tiedän. Mehän asutaan uudessa talossa, kivalla paikalla. Mutta silti. Haaveilen tosi paljon siitä vanhasta talosta. Ei tarviis olla mikään iso. Haaveilen kyllä kaksfööninkisestäkin (ja ne on kyllä isoja). Olen aika varma että me ostetaan sellainen joskus. Siis ehkä 20 vuoden päästä kun ollaan taas kaksin. Punainen tupa maalla. Vain mä ja mies. Ja ne lapsenlapset.No tarviiko tätä lapsiasiaa tähän laittaa. Joo. Haluaisin myös lapsia (yksikin riittäisi). Oma tai sijari. Ei väliä. No, tähän ei kauheesti voi itse vaikuttaa.


Mistä sä haaveilet?


ps. huomenna vihdoin kangaskaupoille. Ja jotain lahjajuttujakin pitäis kai hommailla.

ps2: huomaatteko, yhtään laukkua ei ole haavelistalla...

Kommentit

  1. Täällä kans toinen vanhasta talosta haaveileva. Sellainen kuuluu jotenkin olennaisesti mun sielunmaisemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että on muitakin! Mä fanitan niin vanhoja taloja. Ja ikinä en oo semmosessa vielä asunut :D

      Poista

Lähetä kommentti