kirppishaukan paluu (vol jotain)

Moi,

edellisessä postauksessa vihjailinkin, että kirpparireissulta löytyi jotain todella mageeta. Odottakaas kun näette! Lähdin kierrokselle tarkoituksenani etsiä 70-luvun veska. Mulla kun on kuun lopulla tiedossa teemabileet. Autenttista laukkua en löytänyt, mutta teemaan sopivan pussukan kyllä.

Mutta se löytö. TADAA (rumpujen pärinää).Löysin Gantin villaisen duffelin ja vielä erittäin edulliseen hintaan. Hieraisin silmiäni kun näin hintalapun. Ja juu-u. Tämä takki oli PAKKO ostaa! Jos takki on jäljitelmä (en tosin usko)  on se kyllä tosi laadukas . Niin ihanan paksua villaa! Ja super lämmin. Mulla ei olis ollut mitään akuuttia tarvetta ko. takille. Mutta kun edullisesti sai, oli ihan pakko ostaa.  Sulovilen siis vauhdissa. Väri on siis luonnossa jotain marjapuuron väriin liipaavaa. Mutta koska kuvaustaitoni ovat mitä ovat on värit kuvassa mitä sattuu.

Tämän kaveriksi tarvitaan ehkä jotain.. Mutta näistä materiaalisista haaveista lisää tuonnempana.

Mikä on sun paras kirppislöytö?Ps. Tämä löytö jakaa taatusti mielipiteitä. Minä tykkään, mies taas totesi " ei toi kovin uudelta näytä. Ei tommoset enää oo muodissa". Huah. Tärkeintä kai että itte tykkään,


Kommentit

  1. Mahtava löytö! Ja juuri tuollainen takki on klassikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tässä on todellakin klassikon ainesta. Ja hinta-laatusuhde on kohdillaan!

      Poista

Lähetä kommentti