mikäs musta tulee isona???

Heips!

Löysin facebookin kautta erään ammatinvalintatestin. Ja pakkohan se oli, ihan "huvin vuoksi" käydä tekemässä.  Tulokset eivät yllättäneet mua lainkaan. Tunnistan itseni kuvauksen perusteella täysin. Ja mitä noihin listattuihin ammatteihin tulee, löytyy sieltä niin ex-, unelma- kuin (ehkä) tulevaisuudenkin (!!) ammatteja.

Mun tulokset:

Ystävällisyyttä säteilevänä tyyppinä pyrit kehittämään hyvää yhteishenkeä työkavereiden kesken, mikä on tärkeää myös omalle viihtymisellesi. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa, olet seurallinen, tunnollinen ja keskityt nykyhetkeen. 

Vältät kielteisten asioiden esilletuontia, kielteisistä asioista keskustelua ja erimielisyyksiä. Hyvät ihmissuhteet ja käytännöllinen työ antavat sinulle mahdollisuuden toimia vastuuntuntoisesti ja luotettavasti muista huolehtien. 

Ihannetyöpaikassasi on pysyvä rakenne ja se arvostaa henkilöstöä ja asiakkaita yhtä paljon, palkitsee järkevästi ja käsittää selvät rutiinit ja säännöt. Sinulle on tärkeää, että työlle on asetettu selkeät tavoitteet ja siinä etenemisestä saa välittömän palautteen. 

Sinulle on tärkeää saada työskennellä ihmiskeskeisillä aloilla käytännöllisissä tehtävissä, kuten terveydenhuollossa, palvelu- ja opetusaloilla (erityisesti ala-asteella) ja vaikkapa seurakunnassa tai lentokoneessa.

Sinulle tyypillisiä ammatteja ovat esimerkiksi:

Aineenopettaja
Diakoniatyöntekijä
Hammashoitaja
Kassanhoitaja
Kieltenopettaja
Kosmetologi
Lastentarhanopettaja
Lentoemäntä/stuertti/purseri
Luokanopettaja
Pappi, muu seurakunnan työntekijä
Parturi-kampaaja
Puheterapeutti
Ravintolatyöntekijä
Röntgenhoitaja
Sairaanhoitaja
Sihteeri
Sosiaalityöntekijä
Tekstinkäsittelijä
Terveydenhoitaja
Toimistosihteeri
Vastaanottovirkailija

Joko sä oot käynyt testaamassa itsesi? Jos, niin tunnistitko itsesi? Entä löytyikö joukosta kenties haaveammatisi tai nykyinen duunisi?

Tällä kertaa tällaisin aihein liikenteessä. Ens kerralla sitten jotain muuta. Nyt taidan korkata yhden sidukan ja nostaa koivet pöydälle. Päivän jumppasessiot tuntuvat lihakisssa siihen malliin, että pieni huili on paikallaan.


Ihanaa viikonloppua!!!


ps. pitäisköhän opetella meikkaamaan paremmin, sillä herra viis vee totesi tänään "äiti, sulla on taas jotain likaa silmissä.." öhöm. Olen kyllä täysin vakuuttunut että kyseessä on mun ripsarit tai luomivärit :D mutta totuushan tulee lapsen suusta.


Kommentit