Sillä silmällä

Moi,
ihanaa se on viikonloppu!

Uudesta takista innostuneena, päätin tehdä polyvoressa muutaman kollaasin uuden takin ympärille. Kuvan takki ei ihan vastaa mun takin väriä. Mutta eiköhän tästä idea selviä.Untitled #6


Tästä kollaasista mulla on kaikki muut osaset paitsi:
- musta huivi (äiti viitsisitkö kutoa???)
- longchampin "le pliage". Tää on ollut mulla jo pitkään mielessä. Katsellaan jos vaikka ensi vuonna ostaisin. Tai jos sais joulupukilta? Tai stockkan alesta (nää ei taida olla koskaan alessa?)

Untitled #7


Tästä kollaasista löytyykin tuttu, ja mieluinen, värimaailma. Konjakin värisiä veskoja mulla on, vaikka ja kuinka. Ainut puuttuva elementti on tuo ruudullinen huivi. Sellainen olis ihana. onko joku nähnyt jossain ketjuliikkeessä?


Sitten ihan takkiin liittymätön juttu vielä bonuksena.

Untitled #8


Raitaa tietty.
Mä niin haluaisin yhden raidallisen (pitkähihaisen) neulemekon.
Että jos sun kaapissa lojuu käyttämättömänä tällainen, ota yhteyttä!
Tai sitten kipitän johon verkkokauppaan ostoksille.Tällasia materialistisia haaveita tänään.
Olen super iloinen, että viikonloppu on alkanut juuri nyt. Olen ollut koko viikon ihan käsittämättömän väsynyt. Nyt kun masu on täynnä amerikkalaista mättöä, on kiva kellahtaa omaan petiin nukkumaan. Viikonlopun ohjelmassa on ainakin siivousta, joulukauden avajaisia ja luistelua. Siinähän sitä onkin ohjelmaa.


Ihanaa viikonloppua murut!

Kommentit

 1. Ihanan värinen takki! Ja Le Pliagea en voi kuin suositella, mulla on niitä kaksi ja eipä pääse näillä räntäsateilla laukun sisältö kastumaan! Ja evääksi varattu, pohjalle levinnyt jogurtti pyyhitään kätevästi pois tiskirätillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Olen täysin samaa mieltä tuosta LP kassista. Mulla on yksi hobo-mallinen ja laukun kangas on tosi hyvä suomen ilmastoon. Ei haittaa räntä eikä vesisateet. Eikä kurat autossa. Ja onpa mun laukusta pyyhitty rämeikköjen mutavedetkin. Hintansa väärti siis.

   Poista

Lähetä kommentti