(joulu)stressi

Hei vaan, täällä ollaan taas.

Itsenäisyyspäivä oli ja meni, samoin pieni maakuntamatka Lounais-Suomeen. Nyt on yksi läheisistä saatettu haudan lepoon. Ja ihan ilman kommelluksia ei tuosta reissusta selvitty. Ihan vaan tiedoksi, että on himskatin hienoa huomata reissun päällä, että hameesta on mennyt vetskari rikki. juu. Kaupat ei tietenkään olleet auki. Mutta onneksi majapaikan lähistöllä asusteli kaveri, kuka sattuu olemaan melko samankokoinen kuin minä. Loppu hyvin kaikki hyvin. Ensi kerralla varahame ja hakaneulat mukaan...

Mutta sitten otsikkoon. Olen kehitellyt ihan huomaamatta itselleni melkomoisen (joulu)stressin. Tämä mielentila ei itsessään puhtaasti liity tuleviin juhlapyhiin. Vaan noin niinku ylipäätänsä sisäinen zen on aika kaukana..


 • joulusuunnitelmat on ihan auki. Venaillaan tässä vähän äkkilähtöä. Ja ei kuulkaas ole mulle sopivaa touhua tämmöinen odottelu. Olen super suunnitelmallinen ihminen ja tämä venailu on persiistä. 
 • melkein kaikki joululahjat on hommaamatta. Myös itselle. ARGH.
 • Ensi vuoden kuviot on ihan auki. Saatiin "the soitto" ja nyt sitten odotellaan. Olo on kuin positiivisen raskaustestin tehneellä. Sillä erotuksella, että me ei tiedetä mitä tapahtuu ja milloin. Huh. Ollaan kuitenkin iloisen yllättyneitä ja onnellisia. Toivotaan vaan että asiat sujuu mutkattomasti. Tai ylipäätänsä toteutuu. Mikään kun ei ole tällä saralla varmaa.
 • En ole kirjoittanut yhtään joulukorttia. Deadline asialle taitaa olla ensi viikolla? Hyvästi tänä vuonnakin DIY kortit. Tiimarin korteilla mennään. Tai miten olis ihan sähköpostitervehdys?
 • Blogi on hunningolla. Ei niin mitään järkevää sanottavaa (paitsi tämä valittaminen)
 • Miehen kanssa pitäisi järjestää yhteistä aikaa. Mutta missä välissä (kts kohta 1). Mitään ei voi lyödä lukkoon kun ei tiedä joulun kuvioita.
 • Uusi kamerakin pitäisi ostaa. Mutta kun en jaksaisi perehtyä aiheeseen


osaisipa olla kuin lapsi; tarttua hetkeen ja tehdä vaikka lumienkeli.
Ja kyllä. Meillä on oikea talvi.

Taidan ottaa toisen suukon ja lukea vähän naistenlehteä. Jos sais vaikka vähän etäisyyttä tohon stressiin?


Mitäs sulle kuuluu? Joulustressiä?


Kommentit

 1. Tääläkin pukkaa vähän stressiä. Tai ehkä vaan loppuvuoden väsymystä kuitenkin.

  Kohta on onneksi joululoma ja saadaan vaan olla rauhassa oman jengin kesken. Samaa toivon teille, vaikka sitten yhtä isommalla porukalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voihan tää olla loppuvuoden väsymystäkin. Aika kiireinen on ollut (tääkin) vuosi. Ja huomaan kyllä että tää epätietoisuus vähän stressaa!

   Jos nyt ei ihan jouluksi vielä laajenneta perhettä :D

   Ihanaa joulua sulle!

   Poista

Lähetä kommentti