muisto vain...

kohta on tämä vuosi muisto vain. Ihan niinkuin on meidän etelän lomakin. Snif.  Ihan suoraan sanoen voin myöntää että en tykkää tästä kelistä yhtään. Olis nyt sitten kunnon talvi eikä tämmöinen +2 kolea, harmaa tuhnu keli.. Huh. Onneksi sain pukilta jotain, joka on "niin passeli" näille keleille. Siitä lisää ens vuonna.

Hetkeksi vielä lomatunnelmiin. Niin. Tähän väliin voin tietty kertoa, missä me oiken luurattiin. Oltiin ihan perus Gran Canarialla, meloneraksessa. Kiva paikka, kaatui tämänkin emännän ennakkoluulot kertaheitolla. Kanarialle suunnataan uudestaankin. Se on varma se.

ja sitten toisenlaiseen lomatunnelmaan...
Huomenna ajattelin muistella vähän tätä vuotta. Sitten onkin aika siirtää katse tulevaan. Ensi vuodesta tulee aika mullistava, jos asiat vaan menevät suunnitelmien mukaan! Allekirjoittanut on masu jännityksestä kipeenä ja aika täpinöissään. Mutta. Eikös se niin mennyt, että hyvää kannattaa odottaa. Ei kuulkaas tämän asian rinnalla lomamatkat tunnu missään. Mä en malta odottaa että tästä asiasta tulee konkreettista (toivottavasti tulee).


Nyt pesemään pyykkiä ja siivoamaan. Lupaan pyhästi, että ensi kerralla tämä perhe matkustaa vähän kevyemmällä varustuksella....


post signature


ps. sori mega pitkä selostus. Asiaa tuntuu taas tauon jälkeen riittävän...

Kommentit