luopumisen tuskaa...

tai sitten ei.

Olen tänään ollut kummallisen energiapuuskan vallassa. Ensin kyytiä saivat vuodevaatteet, sitten vaatehuone jonne oli kerääntynyt jotain kummallisia kasoja. Äskön kävin läpi ikuisuusprojektin, eli vaatteet nimeltä "tätä käytän ehkä joskus". Ehkä nyt on lomailtu tarpeeksi tai jotain, kun energiaa tuntuu olevan ja paljon. Seuraavaksi ajattelinkin suunnistaa reippaalle juoksulenkille.

tarpeetonta kamaa.


oho.
Aika paljon lähtee pois...


Oli muuten todella puhdistavaa tsekata vaatteet läpi ja karsia ylimääräiset veks. Luulen, että toistan saman operaation uudelleen, kunhan kesävaatteet on aika ottaa esille. Pois heitettävien (= UFF loota) tavaroiden määrä on aika iso. Tästä lähtien onkin ehkä syytä ostaa vielä vähän maltillisemmin.

Mites sun loppiainen on sujunut? Kotona lötkötellen vai jotenkin muuten?


Kommentit

  1. Vie hei nuo vaatesäkit UFFin sijasta HMlle. Saat kutakin säkkiä kohden -15% alekupongin. Niin siis jos tykkäät asioida ko. liikkeessä.. Päivää kohden voi viedä 2 pussia. Mun mielestä tuo on huippujuttu - hyötyy hieman itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!!! Alekupongit H&M:lle on tosin vaarallisia, kun kerran yrittää päästä ylimääräisistä rievuista eroon :D

      Poista

Lähetä kommentti