mamin uudet lelut

Hrr,

niin vaan muuttui reipas ulkoilulenkki bloggailuksi. Mittari näyttää -23 astetta, joten tämä päivä taidetaan viettää sisällä.

Ennen joulua haaveilin uudesta kamerasta, jonka sitten ostimmekin. Tällä viikolla posti toi muutaman lisätarvikkeen kameraan. Kyllä nyt kelpaa kuvailla. Vielä tällä hetkellä en tajua yhtään mitään noista kameran asetuksista, joten kuvaan automaattiasetuksilla. Uskottelen kuitenkin itselleni, että seuraavan vuoden aikana ehdin opetella myös valokuvaamisen salat. Katotaan kuin käy.


Kaukolaukaisin taitaa olla bloggaajan "must have" apuväline. Hyvästi peilin kautta otetut kuvat! Uusi linssi tuli olympuksen kamppiksen mukana. Sillä saa zoomattua mun tarpeisiin hyvin. Me happy.

viimeinen laatuaan!
Ja eilisen "mä tykkään" asu


Nyt alas arkisten askareiden pariin.

Kommentit

 1. Kylla nyt kelpaa kuvailla. Toi laukasin olis kylla kova juttu mulle joka ei ees osaa pelin kautta ottaa kuvia..Ootko postaamssa juttua kamerasta. Vai onko sellanen jo ja multa vaan menny ohi? Ma oon nimittain kans harkinnu uuden kameran hommaamista enka yhtaan tieda millasen hommaisin. Hauskaa illan jatkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä nyt kelpaa.
   En ole kamerapostausta tehnyt, mutta idea on hyvä.. Voisin sellaisen tehdäkkin, näin amatöörin näkökulmasta.

   Poista
 2. Mä sain hyvän kameran reilut kolme vuotta sitten. Se oli edellisen pikkukameran jälkeen niin iso mullistus, että automaattiasetuksilla kuvaamisellakin oli suuri muutos kuvien laatuun. Edelleenkään en ole opetellut muita asetuksia, vaikka aion kyllä... :)
  Mahdottoman mielenkiintoista ja mukavaa, että alatte sijaisperheeksi! Onnea uuteen elämänvaiheeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän noilla automaattiasetuksillakin saa hyviä kuvia aikaisiksi. Että ei sillä asetusten opettelulla niin kiire ole.

   Kiitos onnentoivotuksista! Mielenkiintoisia aikoja on varmasti tulossa asian tiimoilta!

   Poista

Lähetä kommentti