my bag

moikka,

mites sun sunnuntai on sujunut? Me ollaan tänään nautiskeltu rauhallisesta ulkoilusta, kirppistelystä ja lorvailusta. Saatiin A:n porukat meille kylään joten vipinää on vähän normaalia enemmän. Mutta mä tykkään. Vieraita on aina kiva saada kylään.

Ajattelin tähän väliin esitellä yhden toteutuneen laukkuhaaveen. Just nyt tilanne on se, että laukkuhaavelistalla ei ole mulberryn lisäksi yhden yhtä laukkua. Ja tuo mulberryhän on haave joka on ja pysyy... Itse kun en ihan 800 euroa pysty laukusta maksamaan. Mutta nuo realistiset haaveet on siis toteutettu. Rasti ruutuun!

No mutta siihen toteutuneeseen laukkuhaaveeseen. Myönnän katselleeni Epsanjan auringossa tämän veskan piraattiversiota.. Mutta miehen tomerasta kehoituksesta viisastuneena, jätin moiset ostokset väliin. Tämä veska löytyi lentokentältä, ihan viime minuuteilla. Le Pliage oli ollut mun toivelistalla jo kauan. Joten ostos on sinällään hyvin harkittu.

Laukku on kokonsa puolesta juurikin passeli. Ja Longchamp merkkinä edustaa mulle ajatonta, klassista ja kestävää tyyliä.

Nyt sitten yritänkin olla ostamatta yhtään laukkua tai mitään muutakaan. No, yksi juttu kotiutui tänään kirppiskierrokselta (niin noloa tunnustaa)... Mutta muuten pysyy tiukka linja ostosten suhteen...


Nyt tsekkaamaan anopin tuomia nyssäköitä. Niistä kun löytyi vaikka ja mitä tarpeellista tälle vuodelle :D Kiitos vaan asianomaisille.

kivaa sunnuntaita.

post signature

Kommentit