olohuone = murheenkryyni

Mulla on jus tällä hetkellä joku vahva pesänrakennusvietti päällä. Tekis mieli sisustaa, ja paljon. Mulla menee niin hermot tuon meidän olkkarin kanssa. Olen kerta toisensa jälkeen harrastanut mööpelirallia. Mutta palaset ei vaan tunnu loksahtavan paikoilleen.

Homman nimi on tämä. Meillä on kaksi olkkaria. Toinen ylhäällä, "miesten valtakunta", josta löytyy pleikka ja löhösohva. Alakerrassa taas on ns. "arkiolkkari" (kuulostaa niin fiiniltä). Siellä vietetään aikaa vieraiden kanssa. Olkkari toimii myös Poitsun leikkivaltakuntana, siitäkin huolimatta että tälle toiminnalle on oma huone. Anyway. Tilassa on myös telkkari, jota tuijottelen varsinkin iltapalaa syödessä tai jos miesten valtakunta on varattu.  Niin ja se ongelma. Tila on tosi tosi hankala sisustaa. Istumapaikkoja tarvittaisiin lisää. Mutta kun tila on aika pieni. Ja budjetti myös. Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa vielä verhot. Nekin on ostoslistalla.

Sohva on vielä aika uusi (pari vuotta vanha) ja tykätään siitä paljon. Fatboy, noh, se ostettiin pihalle ja on sisällä vaan talviajan (= 9kk vuodesta). Ei ihan mun sisustusmakua edusta tuo, mutta poika tykkää istua siinä. Ja pihalle se sopii hyvin..

Jotain tarttis keksiä. Mutta mitä? Olisko teillä ideoita?

Aloitan homman ainakin ostamalla uuden tyynynpäällisen tohon ruskeaan tyynyyn. Jotain turkoosia ehkä?
post signature

ps. saadaan mahdollisesti kaksi kappaletta (tosi) vanhoja puutuoleja. Saisikohan ne tyrkättyä tohon olohuoneeseen fiksusti?

Kommentit