geishakakku

hei vaan.

nyt kun Geisha-kakkua on maisteltu oikein perusteellisesti ja se on hyväksi havaittu, voin laittaa teillekkin reseptin jakoon.

Kakku on tosi helppo tehdä. Haasteellisin osuus taitaa olla sen kohtuullinen syöminen. Tai sitten suklaan sulattaminen.



Geisha-kakku

pohja:
75g voita
200g Marie-keksejä (myös digestive tai kaurakeksit käy)

täyte:
2,5dl  flora vaniljakastiketta
250g maitorahkaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
ripaus sokeria
2 tl kaakaojauhetta
200g Geisha-suklaata
5 liivatelehteä
0,5 dl kahvia


1. laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

2. murskaa keksit tehosekoittimessa (tai käsin). Lisää joukkoon sulatettu voi. Laita voipaperi irtopohjavuuan pohjalle (halkaisija n. 24 cm). Painele keksiseos vuuan pohjalle. Tasoita sormin tahi lusikalla.

3. vaahdota vaniljakastike. Lisää joukkoon maitorahka sekä tuorejuusto. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon sokeri ja kaakojauhe. Maistele.

4. Sulata suklaa vesihauteessa. Voit tehdä sulatuksen myös mikrossa, mutta ole varovainen. Suklaa kärtsää HELPOSTI (tiedän mistä puhun....)!!  Kaada sulatettu suklaa tuorejuusto/vaniljavaahtomassan sekaan.

5. Liuota liivatteet kahvin sekaan sekotellen. Kahvin täytyy olla tosi kuumaa. Sekoita hyvin. Kaada liivateseos ohuena norona täytemassan sekaan. Sekoita.

6. Kaada massa irtopohjavuokaan. Laita kelmu päälle ja vuoka jääkaappiin. Anna hyytyä ainakin kolme tuntia. Koristele. Nauti!



post signature

Kommentit

Lähetä kommentti