helmikuu paketissa

jep. niinhän se on. Äkkiä hurahti tämäkin kuukausi :D Ajattelin (yrittää) koota tästä etiäpäin aina kuun lopulla jonkunlaisen kuukausikoosteen. Saas nähdä onko tämä yhtä kestävä projekti kuin "elämäni aakkoset" (kts sivupalkki). Ovat aakkoset jäänet vähän kesken...

Mutta tähän kuuhun.Helmikuussa on haaveiltu oman kodin sisustamisesta ja uusista huonekaluista. Alakerran olkkari joutuikin ruumsteerauksen kohteeksi. Myös keittiössä tehtiin pientä päivitystä. Kuun teemana taisi ollakin pientä piristystä pikkurahalla. Käytiin koko porukalla pienellä lomareissulla Turun suunnalla. Ja tietenkin laivalla. Mitäs sitä hyvää lomanviettotapaa vaihtamaan. Toteutin myös erään (öhöm kaksi ) pitkäaikaisen haaveni "lovely knit"-takin muodossa. Matkakuume on ollut myös vakavaa sorttia. juuri tänään huomasin surffailevani matkatoimistojen sivuilla. Ou nou.

Helmikuussa olen tuntenut pakahduttavaa onnentunnetta vallitsevasta elämäntilanteesta. Asioilla on sitenkin tapana järjestyä. Juuri nyt saan elää sellaista elämää, josta haaveilin. Olen todella onnellinen uudesta perheenjäsenestämme. Olen myös ollut häkeltynyt (hyvällä tavalla) ihmisten ihanasta suhtautumisesta meidän uudenlaiseen perheeseemme. Voi kunpa saisin laitettua tämän olotilan purkkiin talteen.

Tosi kiva kuukausi on siis paketissa. Toki joukkoon on mahtunut "ei niin kivoja" hetkiä (vaikka esim herra kuus veen kiukuttelua). Mutta noin yleisesti, super kuukausi.

Mites sun helmikuu sjui?

Kommentit