kumman kaa?

Vai ihan jotain muuta?

Täällä on tiistain kuluksi pohdiskeltu suuria asioita. Nimittäin, mitä laitan päälle viikonloppuna. Päästään oikein "ihmisten ilmoille", kun luvassa on synttärijuhlia, laatuaikaa miehen kanssa yms.  Olen niin innoissani, kun päälle voi kiskaista muutakin kuin ne edellisen postauksen verkkarit.

Tämä kostyymi oli mun ykkösvaihtoehto. En vaan tiedä kumman jakun kanssa olisi parempi. Sininen vai musta?

ja hiuksetkin voisi mennä vaihtoon...


Ja kun hetken aikaa näitä kuvia tuijottelin, mietin pitäisikö kiskaista päälle jotain ihan muuta. Vähän värikkäämpää? Vaikka se vaaleanpuna/ruskearaidallinen neulemekko ja tuo sininen jakku. Sitten tarviis olla kyllä siniset sukkiksetkin. On tää kuulkaas vaikeeta olla nainen :D

Kumpi näistä?

ps. tilasin ebaysta elämäni ensimmäisen Odd Molly-vaatteen. Vähän jännittää mitä sieltä on tulossa. Että onko kyseessä aito vai feikki (luin maikkarin uutisia eilen kauhulla). Onneksi netissä on hyviä sivustoja, joilta saa vinkkejä miten tunnistaa aito feikistä. Ja myös Odd Molly FB-ryhmästä sai hyviä apuja. Jos sulla on jotain tärppejä, kuulen mielelläni (Tintulta ainakin löytyi lovely knit?). Myyjä ainakin on saanut hyvää palautetta. Ja onneksi ebayssa on "money guarantee"-palvelu. Eli periaatteessa kaupan voi purkaa jos niikseen tulee. Kirjoittelen tästä kyllä vielä omaa postausta, kunhan paketti tänne landelle joskus saapuu :D Mutta olen varovaisen toiveikas.

Kommentit

 1. No on kyllä vaikeaa päättää, molemmat sopii mun mielestä.. mutta jos nyt pitäisi jotain äänestää niin valitsen tuon sinisen :) ps. mekin ollaan pääsemässä lauantaina miehen kanssa ihan kaksistaan ulos syömään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on näitä elämää suurempia ongelmia :DDD

   Nauttikaahan kunnolla yhteisestä ajasta !!!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos äänestä! Voipi olla että siihen kallistun minäkin.

   Poista

Lähetä kommentti