oikeassa elämässä

Samaan aikaan kun haaveilen täällä blogin puolella neuleista, laukuista ja muista kauniista jutuista, on totuus vähän toinen. Nykyisin, kun vietän lähes kaiken aikani täällä kotona hoitamassa muksuja, on laukut ja nätit vaatteet aika tarpeettomia. Tai sanotaanko että ne on aika vähällä käytöllä. Aika usein päällä on ne leggarit ja tunika, tai pierukollarit (tämän te halusitte ihan varmasti tietää). Ulkona taas hengaan tuulipuku/toppahousut linjalla. How sexy. Naamaa yritän vähän värittää kun mennään ulos. Ettei ihan vastaantulijat pelästy...


mainostuulipuvussa, tietty...

Sitä mä vaan, että joskus totuus on ihan toisenlainen. Ja ei, en kyllä valita. Tää on just sitä mitä mä haaveilin ja mitä halusin. Ehkäpä panostankin farkkujen sijasta seuraavaksi uusiin kotihousuihin. Ne kun on taatusti tarpeelliset.


Ihanaa maanantaita! Mä poistun kohta, verkkareissa tietenkin, salille. Se olis zumbatunti tiedossa.

ps. katoitteko eilen sen "the americans"- sarjan? Jäin niin koukkuun!

Kommentit

  1. Hei, sinulla on kiva,aito blogi ja olen sitä jonkun aikaa lueskellut ,mutten koskaan kommentoinut vaikka useasti olen meinannut :) kirjoitat eri aiheista ja sellaisista mitkä ovat itseäkin lähellä. Myös tämän päivän postaus kolahti,koska tällä hetkellä olen itsekin lasten kanssa kotona ja tosiaan tuulipuku tai vastaava on yleisin asu tätä nykyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kommentistasi! Mukavaa että tykkäät kirjoittamistani jutuista!

      Poista

Lähetä kommentti