täällä ollaan

Moiks.


niin se vaan viikko ehti vierähtää torstaihin saakka, ennen kuin ehdin koneelle näpyttelemään. Pieni loma koneen tuijottelusta on tehnyt kyllä terää :D Juttuaiheita ei tosin vieläkään ole päässä kuin muutama hassu. Mutta katsellaan. Jos teillä on jotain toiveita, laittakaahan kommenttilootaan viestiä.

Me käytiin pienellä lomareissulla tässä tauon aikana. Nuo laivaristeilyt on kyllä super helppo tapa arjesta irtaantumiseen. En keksi mitään miinuspuolta noista. Paitsi ehkä känniääliöt ja ördäävät nuoret. Ne ja lapset ei oikein sovi samaan paikkaan. Muuten laivalla oli kyllä kivaa. Siljalla oli koko kongressitila muutettu lasten leikki-ja pelimaailmaksi. Meidän kohta kuus vee viihtyi siellä niin hyvin. Vaikka justiinsa palattiinkin reissusta, täytyy myöntää että matkakuume vaivaa edelleen.

synttäreille asuksi valikoitui se sininen jakku

laivalla riitti ohjelmaa!!


Nyt on akut kuitenkin ladattu ja herkuteltu urakalla. Kyllä taas jaksaa arjessa.ps. reissun aikana kusti oli polkenut mun odd mollyni kotio :D On se ihana. Mutta siitä ihan oma postaus. Ihan yks pikku juttu jäi harmittamaan. Mutta. Palataan siihen huomenna.

ps2: ajattelin heittää hetkeksi ainakin hyvästit lattenaiselle, joten tästä eteenpäin bloggailen nimimerkillä Tiina. Eli ihan omana ittenäni.

Kommentit