vähän keväisempää

Moikka moi,

ajattelin tulla näin kahvitauon ratoksi ( yritän pakoilla siis kotitöitä) morjestelemaan tänne blogin puolelle ja myös toivottamaan hyvää viikonloppua. Olen onnistunut haalimaan kaikenlaista ohjelmaa seuraaville päiville ihan kiitettävästi. Joten blogin päivitys jää suosiolla ensi viikolle. mutta ehkäpä pieni loma kirjoittelusta tekeekin terää. Varsinkin jos postausaiheena on mielessä baby wipesit (olen tosissani).

Ja sitten päivän asuun. Kopioin idean vaaleista housuista hirsitalon marjan blogista. Vaaleanpunaisia housuja mulla ei ole, eikä varmaankaan tule (vannomatta paras). Mutta beigejä housuja löytyykin sitten muutamat. Ja kas vaan. Vaaleat pökät kun vetäisee jalkaan tulee heti paljon keväisempi olo. Varsinkin kun tallustelee nahkatennareissa loskapa**assa.  Asu on kyllä just mua. Siihen asti kunnes bongasin viikon ruokalistan kauluksesta. Tää on vähän tätä nykyisin, kun on pirpanoita huushollissa. Mutta joo. Housut on lindexiltä ja olleet käytössä jo pari vuotta. Täytyy sanoa että hinta/laatusuhde on näissä kohdillaan. Neuletakki on löytö kirpparilta. Kuuluu taas näihin "löytö"-juttuihin.
Mutta joo.  nyt on otettava härkää sarvista ja lähdettävä tekemään niitä kotihommia. Illaksi on luvassa vanhempainiltaa ja sellaista. Jospa huomenna joutaisi lenkille.

Palataan ensi viikolla!


ps. kiitos edelliseen postiin kommentoineille. Kyllä se sininen on ykkönen. Ja musta jakku pääsee päälle tänään, kun menen vanhempainiltaan (ei, en enää aio näyttäytyä ruokalistat kauluksessa ihmisten ilmoilla :D )

Kommentit