2 x kevättakki

moikka,

alkaa tuntua jo vähän hassulta kohkata näitä kevätjuttuja.. ainakin jos katsoo ulos ikkunasta. (leuto) talvihan se siellä. No enivei. Tammikuussa tyhjensin urakalla vaatekaappeja ja samalla poistoon lähti muutama kinttana takki. Viime viikolla sovittelin käytettynä ostamaani tikkitakkia ja päädyin laittamaan senkin kiertoon (liian väljä mulle ja ehkä tätimäinenkin). Edellä mainittujen toimenpiteiden vuoksi kaapissa oli aukko sekä tikkitakille että trenssille. Viimeksi mainittua olen mietiskellyt jo tovin, mutta koska tiedän käyttäväni trenssiä tosi vähän (ellei tähän tule nyt muutosta), päätin ostaa sen käytettynä.
Tikkitakki taas, se on ostos ebaysta. Hinta ei päätä huimannut (reilusti alle 20 euroa), joten ostopäätös oli helppo tehdä. Tälle takille povaan aktiivista käyttöä, jos vaan se kestää.. Laatu kun ei välttämättä ole mitään ihan järjettömän hyvää.

no niin. ja nyt niitä kuvia (ja monta).Useita takkeja sovitelleena olen muuten huomannut, että olen ärsyttävästi välikoossa. Esimerkiksi tikkitakki on aika napakka, joten alle ei kovin paksua neuletta mahdu. kokoa isompi olisi taas väljä... Trenssissä kokoa pienempi voisi mennä, mutta tn se olisi napakka rintojen kohdalta. ARGH.

Mitäs ootte mieltä ton tikkitakin kanssa, pitäisikö ruveta napin siirtohommiin? Näyttääkö takki teidän silmäänne liian skinnyltä?

jaahas, nyt täytyy taas mennä arkiaskareiden pariin. Eilen tuli lusmuiltua sen verran paljon kotihommien suhteen, että tänään on pakko tehdä jotain.


Kommentit