haaste # day 3 & 4 + itsevarmuus hukassa

Moikka moi!

Täällä sitä ollaan taas. Mietin tässä äskön, että taisi olla vähän pöljä idea tämä asukuvien postaaminen näin tiheään tahtiin. Juuri nyt kun on niin epäitsevarma olo kuin vaan voi olla. Itsestään kuvien napsiminen ei nyt oikein huvita. Olen onnistunut kehittämään jonkun massiivisen kriisin mitä tulee ulkoiseen olemukseeni. Huoh. Taas näitä päiviä. Mitenköhän sitä osaisi suhtautua itseensä rennommin? Laittakaapa vinkkejä kommenttilootaan.

Mutta niihin asuihin. Eilen oli päällä samat systeemit kuin tänään, joten nämä tulee nyt tässä samassa postauksessa. Neuletakki on Odd Mollyn. Senkin suhteen olen vähän kriiseillyt. Tuntuu että näytän ihan pöljältä se päällä. Teeppari on espritin ja pöksyt kamppislöytö lindexiltä. Siniset housut tuo ihanasti ryhdikkäämpää lookkia, olematta kuitenkaan liian viralliset (kuvassa en kyllä näytä mitenkään ryhdikkäältä)..  Plussaa (kerrankin) sopivan pituisista lahkeista.x  x  x  x

Leivoin muuten sitä suklaakakkua eilen. Täytyy sanoa, että se ei ihan vastannut odotuksia. Kakku oli jopa mun makuun turhan makea. Ihan hyvää kyllä, mutta taisi jäädä ainoaksi kerraksi kun teen sitä. Höh. Sipulipiirakka taasen toimi hyvin. Nyt pidänkin pientä taukoa leipomisesta.

Kivaa lauantaita sulle! Muuten, joko teidän kulmille tuli takatalvi? Meillä on edelleen varsin keväistä täällä. Onneksi.

Kommentit