haaste # day 6

Heipsan,

uusi viikko taasen korkattu käyntiin. Mun päivän agendaan on kuulunut siivousta ja pyykkihuoltoa. Musta on ihanaa kun kotona on siistiä. Siksipä imuri heiluu meillä usein. Niin siis tänäänkin.

Asuhaasteen tokavika päivä menossa. Ja hyvä niin. Suhtaudun näihin asukuviin kyllä niin ristiriitaisesti. Tykkään kyllä katsella muiden asukuvia ja saan niistä inspistä. Mutta nää omat asukuvat, mietin että mitä järkeä tässä on. Mun suhtautuminen omaan kroppaan kun on mitä on, niin onko järkeä kiusata itseään? Ja välillä tuntuu hassulta laittaa näitä omakuvia. Joo, niin tekee kyllä tosi tosi moni muukin että en oo ainut. Toisaalta, käytän tätä vähän niinkuin siedätyshoitona. Kun nappaa itsestään kuvan, voi katsella itseään toisten (kriittisillä) silmillä.. Ja yrittää löytää itsestä jotain positiivistakin. Ja mun on pakko. Olen nimittäin kahden lapsukasen äiti, ja yritä nyt siinä opettaa lapsia tulemaan sinuiksi itsensä kanssa jos itsekkään ei osaa olla kotonaan omissa nahoissaan. You got the point??? Mitä mieltä te ootte asukuvista (ihan yleisesti)? Haetteko niistä inspiraatioita? Vai onko ne ihan nou nou?

Mutta joo, päällä siis henkkamaukan neulemekko. Tämä on jäänyt nyt kuluvana vuonna tosi vähälle käytölle. Neulemekko on sellaista matskua, että se kutittaa mua. Ja mallikin on "vähän" haastava. Mutta kotivaatteena ihan oiva. Ja mukava päällä. Ja väri on kivan pirteä.


Nyt ajattelin mennä kuvailemaan kirppiskassin sisältöä. Jos vaikka laittais pienen blogikirppiksen pystyyn. Ja pientä tiedonhakuakin ajattelin harrastaa....


Kivaa (pakkas)viikkoa!

Kommentit

 1. Mä tykkään asukuvista tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tykkään kanssa. Vähän kuin naistenlehtiä lukis, mutta mallit on ihan tavallisia ihmisiä. Ja se näissä blogien asukuvissa on parasta. Näkee miltä vaatteet näyttää tavallisen kokoisten ihmisten päällä. Ja saa napattua kivoja ideoita omaankin pukeutumiseen! Esimerkiksi sun pukeutumisesta saa kivaa inspistä.

   Poista
 2. Yritin jo aiemminkin kommentoida,mut en tiedä mikä meni vikaan..älä kuules turhia kriiseile,olet kaunis nainen ja olisin superiloinen tuollaisesta kropasta! Asukuvat on kivoja ja varsinkin tää sun teema on ainakin mut saanu kiinnittämään enemmän huomiota siihen miten kotona pukeudun :) ja olen saanut nyt ison kriisin aikaiseksi kun tuntuu ettei ole mitään kivoja kotivaatteita :/ enkä paljon haluaisi vielä hankkia,kun on sellaiset 10kg tiputettavaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle anonyymi kommentista! Kai mulla vaan on ihan liikaa aikaa pohtia asioita, kun jaksan murehtia tätä ulkonäköäni näin paljon. Mies tuossa juuri muisteli, että vaikka olin 10 vuotta sitten viis kiloa kevyempi en silloinkaan ollut tyytyväinen itseeni. Ja silloin olin jo tosi pikkanen. Huoh tätä ihmisen pääkoppaa.

   Ja mitä tulee tuohon sun kriisiin, niin käy ostamassa jotain edullisia perusvaatteita kirppikseltä. Yksillä leggareilla ja parilla tunikalla (jos ei oo kovin sottapytty) pääsee jo kummasti luomaan uusia yhdistelmiä. Ja kirppariostokset ei tee lompakkoon isoa lovea. Itsekkin ostin raskauden jälkeen kaikki uudet vaatteet kirpparilta. Ja ihan sen takia, koska tiesin isomman vaatekoon olevan vain väliaikanen juttu. Kiva että teemasta on ollut jotain apua!! Itse ainakin aion jatkaa valitsemallani tiellä => kotiasuina käytän vastedeskin muitakin vaatteita kuin niitä verskoja.

   Poista

Lähetä kommentti