keittiön pikapäivitys

Sunnuntaita!


Kuten olette ehkä huomanneetkin, olen kärsinyt vakavasta sisustuskuumeesta (muiden kuumeiden ohessa). Ollaan asuttu tässä meidän kodissa pian pari vuotta, joten pintarempan tarvetta ei ole. Sillon kun rakennettiin meidän talo, jätettiin suurin osa pinnoista valkoiseksi. Ja nyt tämä valjuus on vähän ärsyttänyt. Keittön saarekkeen pääty tuntui kovin alastomalta. Lisäksi saarekkeen pääty oli täynnä kaikenlaista sälää. En tykkää. Niinpä oli pikapäivityksen aika. Kuvat kertokoon mitä tehtiin.
Kaikki tarvikkeet on hommattu ikeasta. Hintaa muutokselle tuli ehkä max 50 euroa(?). Niin paljon kotoisampi ja parempi tunnelma. Mitäs sä tykkäät muutoksesta! Ja pyydän huomioimaan kuvissa näkyvät, omin pikkukätösin väännetyt pullat :D

Nyt seuraavan projektin, eli vaatehuoneen siivouksen pariin. Musta kun tuntuu että siellä on edelleenkin ihan liikaa niitä "pidän ehkä joskus"-vaatteita.

kivaa sunnuntaita!


Kommentit

 1. Todella kivalta näyttää,oikein hieno idea! Ja varmasti hyvää pullaakin ;) tee blogikirppistä,jos jotain kivaa vaatetta joutilaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Täytyy laittaa blogikirppis pystyyn tässä jossain vaiheessa :D

   Poista
 2. Tosi kiva muutos! Heti on kodikkaampi tuo seinä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti