mä niin tarviin...

Moi,

aurinkoista perjantaita! Tulin nopeasti naputtelemaan postauksen ennen lenkille lähtöä. Itse asiassa tarvitsen vähän teidän apua. En osaa päättää kumman valitsen.

Mun laukkushoppailulakkoa on kestänyt nyt kolmisen kuukautta. Nyt olen kuitenkin huomannut "akuutin" tarpeen laukkuosastolla. Tarvitsen ehdottomasti pienehkön cross body laukun. Siis sellaisen, joka jättää kädet vapaaksi ja jonne mahtuu mun (iso) lompakko ja kännykkä. That´s all. Ja sellainen multa puuttuu.

Kävin vähän ebayssä tekemässä tutkimusta. Ja jompi kumpi lähtee näistä kotimatkalle. Mutta kumpi?

Haluan ehdottomasti värikkään laukun. Konjakkia löytyy kaapista ihan riittävästi. Ja musta, se ei ole mun juttu. Ja mikä olis kesää vasten ihanampi kuin pieni värikäs laukku.
Näitä elämää suurempia kysymyksiä onkin hyvä lähteä pohtimaan lenkille!!!

Aurinkoista viikonloppua!!!


ps. auttakkee!!!

Kommentit

 1. Molemmat ihania,ehkä kallistuisin itse tuohon alempaan. Voitko laittaa linkin tähän laukkuun,alkoi itseäkin kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat oli kyllä tosi nättejä. Mutta valitsin tuon alimmaisen. On ehkä sittenkin helpommin yhdisteltävissä.. Ja epäröin vähän tuon punaisen sävyn kanssa.. Saas nähdä minkälainen veska sieltä tulee.

   Laukku löytyy täältä:   eikun shoppailemaan :D

   Poista
  2. oho, linkki jäi

   http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161162810811&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

   Poista
 2. Molemmat ihania! Mutta valinta tilanteessa kallistuisin oranssin puoleen. Kaunis väri kevääksi/kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi oranssi laukku oli kyllä myös ihana. Mietin jo, että täytyykö tilata molemmat :D Nyt ostin sitten oranssin pikkulaukun lidlistä, joten toistaiseksi laukkukiintiö on täynnä... Hinta oli kyllä sen verran edullinen, että voipi olla että ostan vielä ruskean/mustan veskan. Sitten joskus.

   Poista

Lähetä kommentti