vihdoinkin!

Nyt, kun ollaan viikon verran ihasteltu meikäläisen poseerauksia, voi taas vaihtaa aihetta johonkin ihan muuhun. Ja tällä kertaa sisustukseen. Tykkään hakea sisustukseen inspiraatiota blogeista ja lehdistä. Mutta se toteutus. Olen kyllä (tai me ollaan) niin saamaton. Ainakin mitä tulee verhoihin.  Mehän ollaan asuttu tässä meidän kodissa pian pari vuotta. Ja yläkerta valmistui vajaa vuosi sitten. Yhä edelleen olohuoneesta puuttuu verhot. Joku idea on kyllä. Mutta se, että jaksaisin raahautua kangaskaupoille; "mission impossible". Linumin kankaita olen kyllä katsellut "sillä silmällä". Mutta pitäisi päästä hiplailemaan niitä ihan käytännössä. Valmisverhot on pois laskuista, koska ikkunanpokien leveys poikkeaa normaalista. Tämän kun olisi tajunnut rakennusvaiheessa. Huoh.

Mutta. Vihdoinkin meillä on verhot makkarissa!!!! Vähänkö siistiä. Alunperin makkariin piti tulla verhot Laurizonin kankaasta. Mutta budjettiteknisistä syistä vaihdoimme kankaat Ikean vastaavaan. Ja hyvä siitä tuli noinkin. Verhot on teetetty paikallisella ompelijalla. Väri mätsää kivasti jo olemassa oleviin teksiileihin (Lexingtonin päiväpeite). Ja tehosteväriä on helppo vaihtaa tilanteen mukaan. Nyt menossa on turkoosi kausi.


Me tykätään! Mites sä?

Katsotaan, koska ehdin taas blogin pariin. Muutama seuraava päivä on aika täynnä ohjelmaa, joten voi olla että blogi on taas hiljaa hetken.

Mut kivaa torstaita ja viikonloppua!
Kommentit