get ready...

Aurinkoista keskiviikkoa!!!

Tää nainen alkaa pikku hiljaa olla aika täpinöissään ylihuomisesta. Olen odottanut Lauri Tähkän keikkaa kauan. Myös edellisestä maailmanparannussessiosta rakkaan ystävän kanssa on kulunut liian kauan. Kaksi yötä ja sitten se tapahtuu. Pienet on katsokaas kotiäidin ilot!!!!!

Kuten tapoihini kuuluu, aloitin asun suunnittelun/ miettimisen hyvissä ajoin. Jotain tällaista tuleman pitää...


Perjantain combo:
paita lindex
hame: zara (silitettynä )
jakku: ebay
laukku: guess
popot = mustat nilkkurit


Hiukset ajattelin kieputella kikkaroille tämän ohjeen mukaan. Ekan testauksen jäljiltä tukka on tosin korkkiruuvilla... Joten täytyy vissiin vähän harjoitella vielä :) Mutta kiharat sain jopa minä, tukka tumpelo, aikaiseksi. Hyvä ohje siis.


Viikonlopusta on tulossa kiva. On tuo keikka+tyttöjen ilta, lauantaille vähän extraohjelmaa lapsille ja sunnuntaina olis luistelunäytös! Niin ja virpomispäivä. Onhan tossa.

Ihanaa kun tapahtuu!!!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Ole hyvä!! Bongasin tämän muuten itsekkin yhdestä blogista. Eli hyvä kiertämään :D
   Vinkki on muuten loistava!!! Tällä saa niin helposti erilaisia kiharoita. Sääli vaan miestä, kun joutuu kattelemaan illasta toiseen ihme pantaviritelmiä :D

   Poista
 2. Kulostaapa hauskalta viikonlopulta, varsinkin tuo Lauri Tähkän keikka. Hauskaa keikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä tulossa poikkeuksellisen kiva viikonloppu. Aika paljon kaikkia menoja! Odotan ihan intsinä lauri Tähkän keikkaa. Tykkään kovasti hänen musiikistaan. Ja ihan mielellään sitä miestäkin katselee lavalla :D

   Poista

Lähetä kommentti