kätevä emäntä + ripaus roosaa

Hip hei.

Tänään on sellainen päivä että tuntuu kuin olisin siivooja, joka ei koskaan saa työsarkaansa valmiiksi. Tai kokki ilman taitoa. Jep. Ei kovin vahvasti ole mennyt tämä päivä. Joskus vaan vähän kyllästyttää. Rakastan olla äitinä. Mutta sitten, kun asiat menee pieleen niin höh. Kertokaas mulle, miten saa pannarin onnistumaan? Kätevänä emäntänä yritin tehdä peruspannarin. Muuten ihan kiva, mutta se jäi pohjasta raa'aksi. Paistoin varmaan tunnin sitä (lopuksi alalämmöllä, enkä saanut pohjaa ruskeaksi). Ihan kiva joo. Eikös pannarin teon pitäisi olla helppoa. Urgh.

Toinen marmatuksen aihe liittyy teeppareihin. Mistä ja miltä merkiltä löytyisi oikeasti hyviä t-paitoja. Ostin eräästä ketjusta teepparin ja jo yhden pesun jälkeen paita on lyhentynyt pesussa. Höh. Laittakaapa vinkkejä!!

Ettei nyt ihan marmatukseksi mee, niin vilautan teille mitä löysin kirppikseltä eilen. Siinä on ripaus roosaa. ja se on vähän odd molly-henkinen (kuvio on muuten tosi samanlainen). Hinta oli ehkä 1/100 ko. merkistä...  Kappahlin roosa neuletakki oli niin söpö ja istui tosi passelisti. Kun hintaa oli vain 3 eskoa, niin voitte arvata että ostopäätöksen tekeminen oli helppoa. Tähän kun vielä löytäisi hennon roosaisen pitsireunuspaidan -> mun kesälook on valmis (no tietty housut tai hame päälle myös). Mistäköhän muuten sellaisia siistejä pitsidetalji paitoja löytäisi?


Dodiin. Tämmöinen vuodatuspostaus tälläkertaa..  Mutta elämäähän tää vaan on. Joskus on tippa linssissä pieleen menneistä kokkauksista ja toisinaan hypitään ilosta.ps. lidlissä näkyi olevan pieniä nahkalaukkuja 10 eurolla. Luulen, että lähden salireissun lomassa piipahtamaan myös siellä. Ja johtokaupassakin pitäisi käydä. Tämä mamma taas vähän ruumsteerasi kun isäntä ei ollut vahtimassa. Tervetuloa kotiin hani!!!Kommentit

 1. Joskus vaan kaikki menee lievästi sanottua pieleen, mutta onneksi myös niitä onnistumisia tulee. Kivan neuletakin olet löytänyt ja vielä niin edullinenkin. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä. ainahan noita päiviä tulee kun kaikki menee pieleen. Kiitos, tykkään itsekkin neuletakista. Täytyy pian ottaa se käyttöön!

   Ihanaa viikonloppua sulle!

   Poista

Lähetä kommentti