laukkuostoksilla ruokakaupassa

Niinhän siinä sitten kävi, että pääsin livahtamaan vähän laukkuostoksille salireissulla. Olen aiemmin kertonut, että teen silloin tällöin vaateostoksia "muodin mekassa" eli noissa isommissa hypermarketeissa (molemmat ketjut). Nyt olen laajentanut reviiriäni siihen saksalaiseen kauppaan, josta saa ihania sämpylöitä.

Nyt mulla on kevättä/kesää varten ihana pikkulaukku (tai siis kaksi kun se ebay-laukku tulee... oho.). Kuva vääristää väriä, luonnossa veska on enemmän ruosteen punainen. Laukku on oikea namu vaikka raitavaatteiden kanssa pidettäväksi. Ja oikein passeli kauppareissuille kun "hands free" on pakollinen. Niin ja tän nahkaisen laukun hinta. No arvatkaa??? Kymmenen euroa! ei paha.Posti toi tänään yhden kangasnäytteen. Siitä lisää tuonnempana. Täytyy vissiin aloittaa hallitusneuvottelut asian tiimoilta :D Mulla on myös muutama inspiskuva odottamassa eetteriin pääsyä. Nappasin ne yhdestä sisustuslehdestä... Palataan siihenkin.


Nyt meen kokoamaan palapeliä. Herra kuus vee on innostunut niistä, joten meen vähän jeesailemaan. Mikäs oliskaan parempaa tekemistä iltapäivän ratoksi.

Ihanaa viikonloppua!!!

Kommentit

 1. Palapelit on kyllä kivoja :)
  Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. palapelit on joo kivoja. Ja kehittää mukavasti aikuisenkin hermoja :D

   Kivaa viikonloppua sullekkin!

   Poista
 2. Onpas muuten tosi kiva, yksinkertainen pieni laukku! :) Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekkin. Ja hintakin oli niin kohdillaan. Laukku on nyt ollut parina päivänä käytössä ja on kyllä tosi näppärä. Lidliin vaan, jos on laukkutarpeita. Kiitos samoin, kivat (loppu)viikonloput!

   Poista

Lähetä kommentti