maanantain himotus

Siivous-laten lomassa on hyvä harrastaa netissä pyörimistä.. Sitä voi vaikka leikkiä, että on jossain hienossa kahvilassa lukemassa jotain hienoa muotilehteä (tässä kohtaa voi huomata pientä sarkasmia äänessä, tänään kaatuu seinät päälle)...

x  x  x  x

Kuinka monta raitamekkoa on riittävästi? Jos mulla on yksi lyhythihainen, yksi hihaton, yksi 3/4 hihoilla varustettu ja yksi pitkähihainen niin onko se riittävästi vai liikaa??? No. Tämä on aikas ihana. Kävin hiplaamassa sitä taannoin Kappahlissa (ja kuvatkin on heidän nettisivuiltaan)... Materiaali näytti + tuntui napakalle ja hyvälaatuiselle... Mitäs sanotte, mahtuisko vielä yks kokoelmaan? Jos vaikka jollain alekoodilla saisi kivaan hintaan? Samanlaista olisi tarjolla myös Vilassa, mustavalkoisena. Sekin oli kiva. Tosi Kiva.

KappAhl online shop - Mekko
kuva täältä


Ja kun nyt himotusten äärelle päästiin, niin...

KappAhl online shop - Hame

musta kynähame taitaa olla jokaisen naisen vaatekaapin peruspilari? Mun omastani on vetskari rikki (hajosi siellä hautajaisissa). Aikomuksena on ollut ostaaa uusi. Just in case.. Kun koskaan ei tiedä koska sille hameelle tulee tarve. Öö...Ei kauheen hyvää shoppailufilosofiaa. Tiedän. 


KappAhl online shop - Paitapusero

tää olis kanssa kiva. Mutta ai että toi valkoinen on kätevä väri pienten lasten kanssa. Jep. Tällaisia "himotuksia" maanantaille.. Onko sulla jotain tyylihimotuksia tälle keväälle?

Mulla on tänään "pää pöhnässä" päivä. Eikä tuo harmaa keli auta tähän ollenkaan.  No, jospa se päivä tästä valaistuisi kun on saanut kipollisen kahvia mahaansa.

Mukavaa viikkoa! Aika monella onkin tämä työviikko lyhyempi! Ilon aihe!


Kommentit