pieniä pihahaaveita

Näin kesän tullen voi siirtää sisustusmanian myös pihan puolelle.

Muutama haave Ikean valikoimasta pihan koristukseksi :D (tämä ei ole yhteistyöpostaus!!)

Nuo pallovalot ovat mun haavelistan ykkösenä. Ja niille olisi ihan oikea tarvekin. Allekirjoittanut nimittäin onnistui rikkomaan edelliset pihavalot irrotellessaan niitä. Muistutuksena itselle "ensi kerralla kannattaa valot kiinnittää kaiteeseen vaikka nippusiteillä, ei kiertäen".  Värilliset pallovalot sopisivat "patiolle", jonne on käynti khh:sta. Valkoiset taas sopisivat terassille, jonne on käynti olkkarista. Tämä terassi toimii myös ns. "loungena". Ajateltiin laittaa sinne säkkituolit ja aurinkovarjo = auringonottajan keidas. Ruokailuryhmä siirtyikin tässä yhteydessä talon varjoisammalle puolelle, tuonn khh:n sisäänkäynnin lähelle. Kuvia lähtötilanteesta löytyy täältä. 

Noiden tuolien kanssa joutuukin käymään pieniä hallitusneuvotteluita. Miehen mielestä meillä on nimittäin ihan riittävästi (what??) löhötuoleja pihalle... Mutta camoon, miettikää kuin ihanaa olisi lukea kirjaa tossa ylimmän kuvan tuolissa... Tai sitten noissa kansituoleissa. Niinpä, sitähän mäkin.


Tällaisia sisustushaaveita pihalle. Ette muuten usko, millaisen sanaväännöksen meinasin tehdä tuosta sisustus sanasta liittyen ulkoilmaan. Niin sairasta.


Kommentit