räpsyjä viikonlopulta (instatyyliin)

Sinnehän se viikonloppu taas melkein meni. Nyt on syöty ja nukuttu hyvin (tässä järjestyksessä). Uuteen viikkoon on ihana suunnata virkeänä. Ja erityinen virkeys onkin tarpeen, sillä ensi viikolla on the keikka, paljon luistelutreenejä ja muutama muu häppeninki. Menoa ja meininkiä siis riittää..  Kuluneena viikonloppunakin ollaan saatu kivasti aikaan; ikkunoiden pesu on aloitettu (part 1), on lenkkeilty, kokeiltu taivaallista jäätelöreseptiä, korkattu uusi veska käyttöön, levätty. Kaikenlaista siis.

Muutama räpsy viikonlopulta. Mun puhelimeni on niin antiikkinen (kohta 2 vuotta vanha), ettei siihen saa instagram sovellusta. Niinpä jaan viikonlopun räpsyt ihan perinteisesti täällä blogin puolella. Ja tässä kohdin en edes pahoittele kännykkäräpsyjä... Sillä nyt vaan saa aika näppärästi kuvia ja se on aina mukana. nih.Mites sun viikonloppu meni?

mä lähden nyt etsimään uutta shampoota itselleni (nettikaupasta). Ja sit iltapalalle ja nukkumaan.

ihanaa uutta viikkoa!!

ps. Tajusin just (siis ihan puol tuntia sitten), että pääsiäiseen on vajaa kaks viikkoa. vieläköhän ehtii istuttaa rairuohoa???? whoops. Myöhässä kuten aina.

Kommentit