ihanan kamala äitiys

Tänään on se päivä, kun kaikkia äitejä taas juhlitaan (aika kamala päivä monelle lapsettomalle...). Itse juhlin tänään äitienpäivään 7.kertaa. Tänä vuonna päivä on kuitenkin erilainen. Sillä ensimmäistä kertaa saan juhlia äitinä olemista kahdelle lapselle! Aika kauan tätä hetkeä on odotettu!

ihminen, joka teki minusta äidin


Blogin vakkarilukijat tietävätkin, että tie äidiksi ei kohdallani ole ollut helpoin. Mutta kuten tiedämme loppu hyvin kaikki hyvin. Tähän kohtaan mainittakoon, että tarina ei varmastikkaan ole päätöksessä. Ajatus kolmannesta lapsesta (omasta tai "laina") käy yhä useammin mielessä.  Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo vielä tullessaan!

Samaan aikaan kun totean äitiyden olevan parasta mitä mulle on tapahtunut, voin kertoa sen olevan myös ihan kamalaa. Aika usein sana äiti saa merkityksen "room service 24 h" ja taxi. Yeah. Tiedätte varmasti mistä kirjoitan. Joskus elämä on pelkkää jälkien siivousta ja ruuanlaittoa. Ja taksina toimimista. Äitinä oleminen on toisinaan aika kaukana niistä perheautomainosten onnellisista ilmeistä (miksi uhmiksia ei esiinny mainoksissa? vähän realityä peliin eiks je). Toisinaan äitiys on myös huolehtimista ja murhetta. Tunteita siitä teenkö oikein, osaanko? Onneksi minulla on ihana kumppani jakamassa vanhemmuutta!!Ollaan muuten  joskus kavereiden kanssa naurettu, että aika hyvänä laannuttajana vauvakuumeelle ja teiniraskauksille toimisi, jos näytettäisiin millaista elo on uhmaikäisten kanssa :D  (ja ennenkuin kukaan tosikko pillastuu, tämä on kirjoitettu ja lausuttu pilke silmäkulmassa)

Tänään aion nauttia näistä kahdesta ihanasta ihmeestä joita perheessämme asustaa! Tänään nautin äitiyden parhaista puolista; hymyistä, hellistä halauksista, kehittymisen ihmeestä ja oivalluksista! Ja tietty siitä että mua hemmotellaan herkuilla ja lahjoilla (tietenkin, kyl te mut tiiätte!) :D

Hyvää äitienpäivää äiti, anoppi ja mummi. Hyvin te vedätte!

Hyvää äitienpäivää kaikille lukijoille!


Kommentit

Lähetä kommentti