kirppishaukan tunnustukset = shoppailusaldoa

Tämä viikko on kyllä ollut tosi poikkeuksellinen. Normaalisti ehdin pääsen kirppikselle aika harvoin. Saati että käyn shoppailemassa pari kertaa viikolla (edes kirppiksellä). Nyt mulla oli kuitenkin auto vapaasti käytössä.. Ja menoahan se sitten oli.

Alla muutama poiminta tämän viikon löydöistä.


hihaton: benetton
paitis: h&m (uusi!!!!!)
hame: premoda (kynähame chek)


Lisäksi mukaan tarttui yhdet tavalliset farkkuleggarit, kulutetut farkkuleggarit (keskiviikon asussa), lököresorifarkut ja pari raitapaitaa. Sitten olis vielä yksi mekko. Siitä postailen huomenna. Myös lapsille tein löytöjä kirpulta. Mutta niitä en tässä kohdin sen enempää valoita. Nuo lököresorifarkut on tällä hetkellä mulla ihan kotihousuina.. Musta tuntuu että ne on kyllille vähän liian rennot... Tai ehkä sitten kesällä matkustushousuina (=rennot pökät, jotka ei kiristä).

Aika mahti kirppisviikko. Miten musta muuten tuntuu, että aika raitapainotteista tuo mun yläosavalikoima tällä hetkellä :D ja tyylikin on aika preppy.Ps. enää puuttuu ne shortsit :D

Kommentit

  1. Oi kun kivoja löytöjä olet tehnyt. Minä hinkuasin myös koluamaan, mutta aika ei taida ennen ensi viikkoa antaa periksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Olen tosi iloinen että löysin tuon hihattoman paidan ja hameen. Ne on olleet ostoslistalla jo kauan. Paitis oli mahtava löytö, vaikka sille ei akuuttia tarvetta ollutkaan. Kirpparikierrokselle tarvitsee kyllä paljon aikaa. Ja mieluiten lähden sinne ihan yksin. Saa sitten rauhassa penkoa rekkejä ja pinoja. Tosin jos myyjän pöytä on kamalan sekainen, en jaksa penkoa.

      Poista

Lähetä kommentti