terveisiä minilomalta!

Moikka,

nyt on huhtikuulle sanottu heipat, samaten vapulle. Ihan ei toukokuuksi kuukautta uskoisi, kun katselee lämpömittarin lukemia (+1). Mutta ei anneta sen haitata!

Tämän äipän toivetta kuultiin pienestä minilomasta! Päätettiin miehen kanssa lähteä ihan extempore minilomalle muksujen kanssa. Kohteeksi valikoitui Holiday Club Saimaa, lähinnä angry birds puiston ja kylpylän takia. Niin, ja kohtuullisen ajomatkan takia.

Meidän hotelli oli oikein kiva. Miljöö itsessään oli tosi kaunis. Hinnoittelu oli tietty tosi suolaista... Angry Birds puiston sisäänpääsymaksu oli 18 euroa, myös aikuisilta... Ja eipä siellä ihan hirveesti ollut tekemistä aikuisille (=hoplop änkkäriteemalla). Kylpylä oli kiva ja siisti. Hotellihuoneen siisteydessä taas olisi ollut vähän parantamisen varaa (pölypalleroita siellä täällä), mutta huoneen koko yllätti suurudellaan. Myös lisäsänkyjen hinnoittelun kanssa oli (lähtiessä!!!!) vähän ongelmia... Kaiken kaikkiaan kuitenkin kiva reissu. Ja ennen kaikkea mukavaa yhteistä tekemistä koko perheen voimin!
Tuonne voitasiin suunnata kyllä uudestaankin! Koko reissun kohokohta taisi kuitenkin olla Laivan näkeminen kanavassa!!!
Nyt kuitenkin paluu arkeen! Tänään ohjelmassa on ainakin salireissu, asioiden hoitamista ja pyykinpesua. Normi lauantai siis!


Kommentit